Sunt insarcinata?

Buna! Am o problema. Am avut contacte sexuale protejate pe parcursul lunii octombrie si la inceputul lunii noiembrie( nu mai stiu precis datele). Menstruatia trebuia sa imi vina pe 15 noiembrie, si nu a venit nici pana azi( nu am neaparat menstruatie regulata, dar in ultimele 2 luni mi-a venit fix cu 2 zile mai tarziu decat luna precedenta). Insa, imi curge sange rosu inchis, dar doar asa cat sa pateze putin tamponul, arata mai degraba ca ultima zi de menstruatie la mine. Saptamana trecuta miercuri am fost la ginecolog unde mi-a fost facut un ecograf si mi s-a spus ca nu este nimic. De asemenea, dimineata urmatoare am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Nu iau anticonceptionale, dar ne-am protejat cu prezervativul(si nici nu a terminat inauntru). Am aceste 'scurgeri' inchise la culoare de duminica.De asemenea am si anumite dureri, care stiam ca sunt normale la incepututl vietii sexuale(am inceput-o in august anul asta) Ar putea fi un inceput de menstruatie? Exista vreo sansa sa fiu insarcinata?Sau vreo infectie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 3care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 1sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata ?
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 4Sunt insarcinata?
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 4Sarcina ? Ajutati-ma..
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 0Risc de sarcina ?
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 5sunt insarcinata daca?
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 1Insarcinata sau nu?
- 2Prezervativ rupt
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: