Nu pot sa dorm !
Nu pot sa dorm si sunt obosita..Ce sa fac?? Totul ma doare, ma dor muschi spatelui..cand incep sa plang nu pot sa ma opresc.. Ce este de facut?? Multumesc !!
7 comentarii
Buna ziua,
Pentru inceput trebuie sa mergeti la medic si sa parcurgeti o serie de investigatii medicale pentru a afla de ce manifestati insomnie si, in functie de rezultate, sa urmati un eventual tratament prescris de catre medic.
Daca insomnia are drept cauze stilul de viata, stresul cronic, anxietatea accentuata, atunci v-ar fi de ajutor si sedintele de psihoterapie.
Toate cele bune!
Pentru inceput trebuie sa mergeti la medic si sa parcurgeti o serie de investigatii medicale pentru a afla de ce manifestati insomnie si, in functie de rezultate, sa urmati un eventual tratament prescris de catre medic.
Daca insomnia are drept cauze stilul de viata, stresul cronic, anxietatea accentuata, atunci v-ar fi de ajutor si sedintele de psihoterapie.
Toate cele bune!
Mergi la un medic si fa niste analize. Daca ies bune posibil sa fie de la stres/ anxietate
Sanatate multa!
Sanatate multa!
dar care medic ? atat am plans ca dimineata avem ochii umflati.. deci nu ma pot opri din plans..
Incepeti cu medicul de familie pt a primi o lista cu analize si trimitere catre un laborator de analize. Asa eliminati orice posibila cauza organica a durerilor de spate. Dupa analize, mergeti si la psiholog sau psihiatru. Cam astia ar fi pasii pt inceput.
Sanatate!
Sanatate!
Daca nu reusiti cu Melatonina, mergeti la psihiatru. Poate fi debutul unei depresii.
Suna ca si cum esti foarte tensionata si asta iti afecteaza somnul. Este greu de spus fara alte detalii legate de durata si alte informatii despre viata dumneavoastra privata. Nu trebuie sa va alarmati. Uneori problemele de somn sunt normale si este normal si sa fim tensionati sau sa plangem cand trecem prin perioade foarte stresante. Un consult la medicul de familie va va oferi claritate si liniste si veti putea face fata problemelor intr-o maniera informata.
Este bine, chiar si cand ne simtim socati si ca si cum trecem prin perioade ce nu coincid cu starile noastre normale, sa nu ne alarmam, sa intelegem ca se intampla multora si sa avem curajul sa cerem si ajutorul unui psiholog daca ne simtim coplesiti. Adesea, aceste lucruri sunt mai simple de rezolvat decat le facem uneori sa para in mintea noastra si pot fi depasite repede.
Multa sanatate si curaj!
Este bine, chiar si cand ne simtim socati si ca si cum trecem prin perioade ce nu coincid cu starile noastre normale, sa nu ne alarmam, sa intelegem ca se intampla multora si sa avem curajul sa cerem si ajutorul unui psiholog daca ne simtim coplesiti. Adesea, aceste lucruri sunt mai simple de rezolvat decat le facem uneori sa para in mintea noastra si pot fi depasite repede.
Multa sanatate si curaj!
In nici un caz pastile! Devii dependent/a, la început nu mai poți dormi noaptea fără pastile, apoi trebuie sa mărești doza iar in final organismul se obișnuiește si pastilele nu mai au nici un efect. In cel mai bun caz adormi foarte târziu si nu te mai poți trezi dimineața atunci când mărești doza. Ca sa scap de dependentă si sa pot adormi am fost nevoit sa fac un curs de lecuire cu perfuzii Glucoza+ soluție NaCl.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 6Adorm foarte greu!
- 3Senzatii ciudate inainte de a dormi
- 3Tulburari ale somnului !!!
- 2tulburari de somn
- 0Somn tulburat, tresarire, ameteli
- 1tulburare de somn si probleme cu picioarele
- 0Insomnie
- 3Insomnii
- 10Am zumzete in cap când vreau sa adorm și trasar foarte tare.
- 2Treziri neobisnuite in timpul noptii insotite de comportament bizar
- 1Insomnie gravă...
- 6Probleme cu somnul
- 3Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
- 2Nu pot sa dorm. Somnul meu nu este unul profund, e pe reprize.
- 4Ajutor! Insomnii
- 3Paralizie in timpul somnului.
Mai multe informații despre: Tulburarile somnului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: