Insomnii
Bună dimineața!Cu o săptămână în urmă am inceput sa nu mai dorm bine, adică mă pun in pat la 10 și încerc să adorm.abia la ora 1 adorm și mă trezesc la 6.Si nu mai am pofta de mâncare aproape deloc(am slăbit 5 kg intr-o săptămână).Menționez că am avut acum 2 ani jumate o tulburare psihotică și iau tratament.bine acum nu prea il mai iau doar când îmi aduc aminte.
3 comentarii
Buna dimineata, cred ca ar fi cazul sa mergeti din nou la medic si sa vedeti care este situatia; pot fi semnele debutului unui episod. Daca luati medicatia cand va vine o luati degeaba.
Bună dimineața!
Orice medicament prescris de medic se ia după o schemă de tratament. A-l lua după ureche sau a-l întrerupe fără avizul medicului face mai mult rău decât bine. E nevoie să mergeți la medic și să-i descrieți situația. Nu amânați pentru că orice intervenție la momentul potrivit ne scapă de alte suferințe.
Orice medicament prescris de medic se ia după o schemă de tratament. A-l lua după ureche sau a-l întrerupe fără avizul medicului face mai mult rău decât bine. E nevoie să mergeți la medic și să-i descrieți situația. Nu amânați pentru că orice intervenție la momentul potrivit ne scapă de alte suferințe.
Mulțumesc foarte mult pt informații!Apreciez!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista si contraindicatii?
- 13Neliniste si leganat in timpul somnului
- 16Tulburari de somn
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 3Senzatii ciudate inainte de a dormi
- 14somn de student
- 29insomnie cronica!
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 9Nu am pofta de mancare si nu pot dormi noaptea
- 1tulburare de somn si probleme cu picioarele
- 0Insomnie
- 0Paralizie brusca insotita de tremur.Ar putea fi o problema de sanatate?
- 12Insomnie dupa exces dealcool
- 6Probleme cu somnul
- 3Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
- 1Tulburari de odihna- stare de oboseala permanenta
Mai multe informații despre: Tulburarile somnului tulburarile de somn
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: