Insomnii

Bună dimineața!Cu o săptămână în urmă am inceput sa nu mai dorm bine, adică mă pun in pat la 10 și încerc să adorm.abia la ora 1 adorm și mă trezesc la 6.Si nu mai am pofta de mâncare aproape deloc(am slăbit 5 kg intr-o săptămână).Menționez că am avut acum 2 ani jumate o tulburare psihotică și iau tratament.bine acum nu prea il mai iau doar când îmi aduc aminte.
3 comentarii

Buna dimineata, cred ca ar fi cazul sa mergeti din nou la medic si sa vedeti care este situatia; pot fi semnele debutului unui episod. Daca luati medicatia cand va vine o luati degeaba.

Bună dimineața!
Orice medicament prescris de medic se ia după o schemă de tratament. A-l lua după ureche sau a-l întrerupe fără avizul medicului face mai mult rău decât bine. E nevoie să mergeți la medic și să-i descrieți situația. Nu amânați pentru că orice intervenție la momentul potrivit ne scapă de alte suferințe.
Orice medicament prescris de medic se ia după o schemă de tratament. A-l lua după ureche sau a-l întrerupe fără avizul medicului face mai mult rău decât bine. E nevoie să mergeți la medic și să-i descrieți situația. Nu amânați pentru că orice intervenție la momentul potrivit ne scapă de alte suferințe.

Mulțumesc foarte mult pt informații!Apreciez!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista si contraindicatii?
- 16Tulburari de somn
- 7Rispolept consta, cipralex, torendo
- 51Tratamentul individualizat al insomniei
- 3Senzatii ciudate inainte de a dormi
- 4tulburari de somn!
- 7ce sa fac ca sa adorm?
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 5Probleme cu somnul.
- 1Nu pot mentine somnul
- 12Insomnie dupa exces dealcool
- 1Cum pot sa mă tratez - tulburări ale somnului, sete foarte tare
- 6Probleme cu somnul
- 3Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
- 4Nu suport sedarea.Ce alte soluții fara sedare mai sunt pt somn?
- 1Insomnie. Somn agitat în reprize
Mai multe informații despre: Tulburarile somnului tulburarile de somn
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: