Insomnii

12-05-2017
elena55555
Nu este medic/terapeut
elena55555
Bună dimineața!Cu o săptămână în urmă am inceput sa nu mai dorm bine, adică mă pun in pat la 10 și încerc să adorm.abia la ora 1 adorm și mă trezesc la 6.Si nu mai am pofta de mâncare aproape deloc(am slăbit 5 kg intr-o săptămână).Menționez că am avut acum 2 ani jumate o tulburare psihotică și iau tratament.bine acum nu prea il mai iau doar când îmi aduc aminte.
3 comentarii
0
12-05-2017, ora 08:38
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna dimineata, cred ca ar fi cazul sa mergeti din nou la medic si sa vedeti care este situatia; pot fi semnele debutului unui episod. Daca luati medicatia cand va vine o luati degeaba.
1
12-05-2017, ora 08:47
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Orice medicament prescris de medic se ia după o schemă de tratament. A-l lua după ureche sau a-l întrerupe fără avizul medicului face mai mult rău decât bine. E nevoie să mergeți la medic și să-i descrieți situația. Nu amânați pentru că orice intervenție la momentul potrivit ne scapă de alte suferințe.
0
12-05-2017, ora 23:19
elena55555
Nu este medic/terapeut
elena55555
Mulțumesc foarte mult pt informații!Apreciez!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul