Treziri nocturne dese
Va salut cu respect, am o problema care nu imi da pace deloc de mult timp incoace si anume, ma trezesc des noaptea, din ora in ora sau din 2 in 2 ore. Reusesc sa ma culc la loc repede dar nu ma simt suficient odihnit. Inainte ma trezeam si gata, nu ma mai puteam culca inapoi.
Pe langa asta am tulburari gastrice, urinari dese, agitatie, scadere in greutate, simt bataile inimii(palpitatii) dar nu in sensul ca bate repede inima ci in sensul ca le constientizez.
Am facut analize peste analize, am fost la privat la cardiologie si nimic aparent grav, o infectie urinara necomplicata si glicemia 101 pe nemancate. Dar mi s-a spus ca nu e nimic grav si ca sa iau valeriana. Am luat dar tot nu mi-au trecut problemele.
Este cineva care s-a mai confruntat cu asa ceva?
Acum iau spirulina si ma simt mai bine, am inceput sa iau un pic in greutate dar cu somnul tot nu s-a rezolvat.
Tin sa mentionez ca 2 ani de zile am lucrat ture de noapte plus consum excesiv de alcool si de atunci sunt asa, a inceput intr-o zi sa ma simt balonat si sa nu mai pot dormi.
Pe langa asta am tulburari gastrice, urinari dese, agitatie, scadere in greutate, simt bataile inimii(palpitatii) dar nu in sensul ca bate repede inima ci in sensul ca le constientizez.
Am facut analize peste analize, am fost la privat la cardiologie si nimic aparent grav, o infectie urinara necomplicata si glicemia 101 pe nemancate. Dar mi s-a spus ca nu e nimic grav si ca sa iau valeriana. Am luat dar tot nu mi-au trecut problemele.
Este cineva care s-a mai confruntat cu asa ceva?
Acum iau spirulina si ma simt mai bine, am inceput sa iau un pic in greutate dar cu somnul tot nu s-a rezolvat.
Tin sa mentionez ca 2 ani de zile am lucrat ture de noapte plus consum excesiv de alcool si de atunci sunt asa, a inceput intr-o zi sa ma simt balonat si sa nu mai pot dormi.
5 comentarii
Am luat, degeaba, am somn dar ma trezesc fara motiv, ciclul de somn pare normal, nu am apnee, visez, etc.
M-am documentat foarte mult pe net si vazusem ceva cu oscilatia glicemiei sau nivelul ridicat de cortizol.
Depresie, disbioza, etc. Ce o fi, nu stiu. Am avut programare la psihiatrie dar m-a anuntat in ultima zi ca nu mai primeste cu trimitere si n-am mai ajuns.
N-as prea vrea nici sa intru pe antidepresive sau anxiolitice.
M-am documentat foarte mult pe net si vazusem ceva cu oscilatia glicemiei sau nivelul ridicat de cortizol.
Depresie, disbioza, etc. Ce o fi, nu stiu. Am avut programare la psihiatrie dar m-a anuntat in ultima zi ca nu mai primeste cu trimitere si n-am mai ajuns.
N-as prea vrea nici sa intru pe antidepresive sau anxiolitice.
Incearca la un somnolog, poate fi si de la apnee in somn problema asta.
am luat gerodorm dar degeaba, dupa 3 ore m-am trezit si dupa din ora in ora cred. Cred ca e ceva legat de flora intestinala, aveti idee la cine as putea merge pe ramura asta? cineva care nu recomanda antibiotice, vad ca imi merge bine cu spirulina m-am implinit si la fata un pic, scaunul nu mai e asa naspa, nu mai am asa rau intolerante alimentare, am toate simptomele disbiozei limba alba, imi curge nasul chiar daca nu sunt racit, urinari frecvente, scaun aiurea, limba alba, scadere in greutate si automat malabsorbtie, vreau un medic care merge pe regim si ceva naturiste. Abia scapasem de urinarile dese, de cand am luat gripa iar a revenit.
Va rog sa imi recomandati pe cineva calumea.
Va rog sa imi recomandati pe cineva calumea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista si contraindicatii?
- 5Astenie de primavara?
- 2tulburari de somn
- 10Recomandare medicament somn
- 11Simptome ciudate
- 7Nu pot sa dorm !
- 0Insomnie
- 0Paralizie brusca insotita de tremur.Ar putea fi o problema de sanatate?
- 3Insomnii
- 2Treziri neobisnuite in timpul noptii insotite de comportament bizar
- 1Cum pot sa mă tratez - tulburări ale somnului, sete foarte tare
- 3Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
- 9De ce adorm greu, dorm puțin și spre dimineață?Vreau sa dorm și eu normal
- 1Insomnie. Somn agitat în reprize
- 1Apnee?
Mai multe informații despre: Tulburarea ritmului circadian de somn Tulburarile somnului tulburarile de somn somnul intrerupt
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: