Tulburari ale somnului !!! | Forumul Medical ROmedic

Tulburari ale somnului !!!

06-07-2009
Adi_Toni
Nu este medic/terapeut
Adi_Toni
Am si eu o problema : de cateva zile incoa cand incerc sa adorm si sunt pe punctul de a atipi tresar ba din maini ba din picioare... problema e ca asta nu se intampla de 2-3 ori dupa care adorm, ci toata noaptea patesc asa, de am ajuns sa nu ma mai odihnesc, am 19 ani m-am apuc si de sala cam de o saptamana si jumatate, sa fie din cauza efortului, am inteles ca ar fi din cauza lipsei de calciu dar de cand sunt la sala am consumat si foarte mult lapte nu vad de ce ar fi asta. Nu am mai avut niciodata astfel de probleme de aceea sunt si oarecum alarmat. Mentionez ca nimeni din familia mea nu a mai avut sau are probleme de genu asta.
3 comentarii
0
28-07-2009, ora 13:38
Adi_Toni
Nu este medic/terapeut
Adi_Toni
lasati-o asa ca pana sa raspunda cineva pe forumu asta o da omu in bâlbâieli !! am aflat care e problema.
0
04-08-2009, ora 21:05
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
S-ar putea ca aceste "trasariri" sa fie datorate efortului intensiv care nu a fost gradat. daca bei mult lapte nu-ti garanteaza un nivel de calciu optim, depinde ce se absoarbe, nu ce se ingera.
S-ar putea de asemenea sa ai o hipomagneziemie sau hipokaliemie. Mineralele precum magneziu si potasiu sunt absolut esentiale pt sistemul nervos si nu numai...Consulta un medic internist pt un consult amanuntit!

Toate cele bune;)
0
30-04-2012, ora 11:35
ela37
Nu este medic/terapeut
ela37
Ce ai descoperit la tine, Adi? Ca si eu am la fel. Am fost la diversi medici, dar nu gasesc problema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.