Tulburari ale somnului !!!
Am si eu o problema : de cateva zile incoa cand incerc sa adorm si sunt pe punctul de a atipi tresar ba din maini ba din picioare... problema e ca asta nu se intampla de 2-3 ori dupa care adorm, ci toata noaptea patesc asa, de am ajuns sa nu ma mai odihnesc, am 19 ani m-am apuc si de sala cam de o saptamana si jumatate, sa fie din cauza efortului, am inteles ca ar fi din cauza lipsei de calciu dar de cand sunt la sala am consumat si foarte mult lapte nu vad de ce ar fi asta. Nu am mai avut niciodata astfel de probleme de aceea sunt si oarecum alarmat. Mentionez ca nimeni din familia mea nu a mai avut sau are probleme de genu asta.
3 comentarii
lasati-o asa ca pana sa raspunda cineva pe forumu asta o da omu in bâlbâieli !! am aflat care e problema.
0
04-08-2009, ora 21:05
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
S-ar putea ca aceste "trasariri" sa fie datorate efortului intensiv care nu a fost gradat. daca bei mult lapte nu-ti garanteaza un nivel de calciu optim, depinde ce se absoarbe, nu ce se ingera.
S-ar putea de asemenea sa ai o hipomagneziemie sau hipokaliemie. Mineralele precum magneziu si potasiu sunt absolut esentiale pt sistemul nervos si nu numai...Consulta un medic internist pt un consult amanuntit!
Toate cele bune;)
S-ar putea de asemenea sa ai o hipomagneziemie sau hipokaliemie. Mineralele precum magneziu si potasiu sunt absolut esentiale pt sistemul nervos si nu numai...Consulta un medic internist pt un consult amanuntit!
Toate cele bune;)
Ce ai descoperit la tine, Adi? Ca si eu am la fel. Am fost la diversi medici, dar nu gasesc problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Rispolept consta, cipralex, torendo
- 51Tratamentul individualizat al insomniei
- 3Senzatii ciudate inainte de a dormi
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 2tulburari de somn
- 11Simptome ciudate
- 3Insomnii
- 5Probleme cu somnul.
- 2Treziri neobisnuite in timpul noptii insotite de comportament bizar
- 1Cum pot sa mă tratez - tulburări ale somnului, sete foarte tare
- 1Insomnie gravă...
- 5Tulburări de somn: noaptea s-a transformat în zi!
- 3Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
- 4Ajutor! Insomnii
- 1Insomnie. Somn agitat în reprize
- 5Treziri nocturne dese
Mai multe informații despre: Tulburarile somnului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: