porbleme cu somnul
Sper sa fiu si eu ajutat, de 2 zile am avut o problema si noaptea nu mai pot sa adorm decat 2-3 ore si ma trezesc extrem de obosit...Am mai avut o asemenea problema acum ceva luni... si un prieten mi-a dat o pastila (sincer sa fiu nu stiu cum se numea, cert e ca era somnifer...) si am dormi de la pastile aceea in jur de 12 ore:D dupa care m-am trezit foarte odihnit. Daca ar putea cineva sa imi zica cum se numea sau un medicament silmilar. Precizez ca am mai avut ceva recomandari... si am incercat ceva care dadea decat stare de somnolenta... adormeam, si eu avand un somn foarte ciudat (ma trezesc repedele la zgomote si lumina), nu reuseam sa ma adihnesc. Mar interesa ceva sa ma faca sa am un somn foarte profund!!
Multumesc anticipat!!
Multumesc anticipat!!
6 comentarii
si nu creeaza dependenta? o sa incerc... si ce am luat de la prietenul meu nu ai idee cum se numeste? si stilnox creaza decat stare de somnolenta? ms
Nu creeaza somnolenta si nu lua decat 2- seri pana iti reeduci somnul.
si cumva ai idee ce am laut de la prietenul ala al meu de am dormit in halul ala?
Am probleme mari cu somnul, dorm doar cateva ore pe saptamana, si ma trezesc la cel mai mic zgomot.
Am fost la medic, insa imi da "bomboane" si nu au niciun efect, sunt foarte slabe, asa ca incerc sa ma descurc
de unul singur.
Ideea e ca imi trebuie un somnifer foarte tare atat de tare incat chiar sa traga cineva de mine si sa nu ma trezesc
decat dupa cateva ore bune de somn, ca m-am saturat sa...nu mai dorm.
Am nevoie de ceva concret, nu 'sfaturi' de genul "cred ca...", "probabil...". As prefera sa fie ceva natural (dar
puternic binenteles; cred ca as accepta si ceva apropiat de droguri, de parca nu toate medic. ar fi droguri) daca exista, daca nu...ce exista.
Imi poti spune si de cele care se dau pe baza de prescriptie, obtin eu "prescriptia" smile.gif.
Si sa nu-mi spui ca sa vb cu un medic pt ca deja am facut-o si degeaba.
Multumesc!
Am fost la medic, insa imi da "bomboane" si nu au niciun efect, sunt foarte slabe, asa ca incerc sa ma descurc
de unul singur.
Ideea e ca imi trebuie un somnifer foarte tare atat de tare incat chiar sa traga cineva de mine si sa nu ma trezesc
decat dupa cateva ore bune de somn, ca m-am saturat sa...nu mai dorm.
Am nevoie de ceva concret, nu 'sfaturi' de genul "cred ca...", "probabil...". As prefera sa fie ceva natural (dar
puternic binenteles; cred ca as accepta si ceva apropiat de droguri, de parca nu toate medic. ar fi droguri) daca exista, daca nu...ce exista.
Imi poti spune si de cele care se dau pe baza de prescriptie, obtin eu "prescriptia" smile.gif.
Si sa nu-mi spui ca sa vb cu un medic pt ca deja am facut-o si degeaba.
Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1somn agitat si urineaza in pat
- 5Tratament cu Aricept.. efect secundar: insomnia
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 41amenoree secundara
- 1pastile de dormit si cafea, ce se intimpla?
- 4Insomnie...stres...
- 4insomnie
- 6De la ora 4 nu mai pot dormi
- 3senzatie de oboseala, palid la fata, insomnii, lipsa apetit
- 11Cateva zile am fost si ragusita si am expectorat mucozitati galben-verzui
- 3Intrebare pt un medic psihiatru
- 8Atac de panica, stări de nelinişte, isomnie
- 17Va rog sa ma ajutati cu un sfat despre insomnie
- 2Melatonina insomnie si antidepresiv
- 2Nu pot sa dorm. Somnul meu nu este unul profund, e pe reprize.
- 4Insomnii
- 2Insomnie dobandita de la frica vaccinului.
- 21Insomnie după Covid 19
- 4Insomnia severă a revenit.
- 2Insomnie
Mai multe informații despre: Somn Tulburarile somnului Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipersomnia - somnolenta excesiva
- Insomnia primara
- Narcolepsia
- Somnambulismul
- Cosmarul
- Tulburarile somnului la femei
- Parasomniile