Senzatii ciudate inainte de a dormi
![AlanAlin](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.
Am si eu o problema. Cand pun capul pe perna... nu adorm, constient fiind simt senzatii ciudate, senzatie ca se afunda totul deodata, sau ca se opreste totul, ca mor, ca ma ciocnesc deodata de ceva, cad in abis (cam asa as descrie eu senzatia) desi nu dorm, ci doar inchid ochii. Ma sperie foarte tare aceste senzatii. Din cauza lor nici nu mai pot sa dorm. Dorm foarte putin noaptea, 3-4 ore din cauza fricii ca mi se va intampla ceva rau.
Stiti de la ce ar putea fi?
MULTUMESC
Am si eu o problema. Cand pun capul pe perna... nu adorm, constient fiind simt senzatii ciudate, senzatie ca se afunda totul deodata, sau ca se opreste totul, ca mor, ca ma ciocnesc deodata de ceva, cad in abis (cam asa as descrie eu senzatia) desi nu dorm, ci doar inchid ochii. Ma sperie foarte tare aceste senzatii. Din cauza lor nici nu mai pot sa dorm. Dorm foarte putin noaptea, 3-4 ore din cauza fricii ca mi se va intampla ceva rau.
Stiti de la ce ar putea fi?
MULTUMESC
3 comentarii
![George M.](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
incearca sa dormi cat mai mult, chiar si ziua si evita surmenarea, creierul are nevoie de odihna
0
15-04-2009, ora 00:42
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata!
Va recomand sa consultati un medic neurolog, pentru ca dupa parerea mea (nu sunt medic), suferiti de tulburari psihosomatice si psihovegetative, care va creeaza o stare de anxietate.
Indiferent de diagnostic, medicul va poate da un tratament adecvat cu ajutorul caruia va veti trata aceste simptome, important este sa mergeti si sa respectati posologia.
Numai Bine!
P.S. Pana mergeti la medic, puteti sa beti seara inainte de culcare un ceai de sunatoare, aceasta fiind recunoscuta la nivel mondial pentru efectele sale anxiolitice, "destresante" si antidepresive.
Va recomand sa consultati un medic neurolog, pentru ca dupa parerea mea (nu sunt medic), suferiti de tulburari psihosomatice si psihovegetative, care va creeaza o stare de anxietate.
Indiferent de diagnostic, medicul va poate da un tratament adecvat cu ajutorul caruia va veti trata aceste simptome, important este sa mergeti si sa respectati posologia.
Numai Bine!
P.S. Pana mergeti la medic, puteti sa beti seara inainte de culcare un ceai de sunatoare, aceasta fiind recunoscuta la nivel mondial pentru efectele sale anxiolitice, "destresante" si antidepresive.
0
15-04-2009, ora 00:51
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am uitat sa precizez ca puteti merge si la un psihiatru, decizia apartinandu-va!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Probleme de SOMN CONTINUU
- 1somn agitat si urineaza in pat
- 4imi este somn in continuu...
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 3dupa tratament cu perfuzii si antibiotice... doarme cam mult
- 51Tratamentul individualizat al insomniei
- 4Ajuta cu ceva somnoterapia la schizofrenie?
- 14somn de student
- 2combinatie medicamente antidepresive si pentru somn
- 6Somn excesiv, oboseala dupa masa
- 62 tomografii obligatorii si un RMN, la cat timp sunt permise?
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 11Dintr-o data ma trezesc in pat si nu am habar cum am ajuns acolo
- 10Nu pot dormi noaptea
- 0disconfort in piept, somn cu intreruperi
- 2Somn excesiv
- 3somn nelinistit
- 5nu stiu ce se intampla cu mine: cum atipesc cum imi tresare stomacul
- 4Bebeluş de 1 luna si 12 zile doarme foarte puţin si este foarte agitat
- 5Treziri nocturne dese
Mai multe informații despre: Somn Tulburarile somnului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipersomnia - somnolenta excesiva
- Insomnia primara