Nu ma depisteaza
De 1 an si jumatate am amorteli la maini si picioare, ies des la toaleta 4-5 scaune pe zi de 1 an si o greata permanenta.am facut colonoscopie, psihoterapie, tratament pentru depresie, la biserica impotriva farmecelor, tratament de colon, si nu au nici un efect.Din cauza asta nu pot sa muncesc.S-a confruntat cineva cu asa ceva? As dori un sfat.
9 comentarii
Amortelile acelea sint permanente ?
N-ai putere in maini ?
N-ai putere in maini ?
Cred ca ai sindromul intestinului iritabil, care apare intr-un procent de 15-20 % la femei.
Ceea ce vrea sa stii, este ca majoritatea oamenilor cu acest sindrom, isi intrerup sau cel putin raresc, activitatile.
Deci, nu esti singura.
Ceea ce vrea sa stii, este ca majoritatea oamenilor cu acest sindrom, isi intrerup sau cel putin raresc, activitatile.
Deci, nu esti singura.
colonul da amorteli in maini si picioare?, te-ai confruntat cu asa ceva? ti-am zis ca in prezent fac tratamen la colon sunt cam la finalul tratamentului, sper sa-mi treaca
Eu as adauga la cele pe care le iei:
1. Argila - ca adsorbant de toxine
2. Branca ursului - ca relaxant/vasodilatator al vaselor sanguine, ca sa permita intrarea remediilor aduse de sange, si iesirea toxinelor
3. Antiparazitar - doza maxima din orice antipar., apoi din alt antipar.
4. Antioxidanti - Drojin si Extract de Ceai verde - ff. eficace, le-am probat
Acesta reprezinta un trat. general, sistemic, de indepartare a toxinelor si de favorizare a circulatiei sanguine puratatoare de remedii.
Poti consuma dimineata pe stom. gol suc la storcator din varza, sau morcov - sunt alcaline (bazice), antioxidante si. vii. Exact ce asteapta organismul sa ii dam.
1. Argila - ca adsorbant de toxine
2. Branca ursului - ca relaxant/vasodilatator al vaselor sanguine, ca sa permita intrarea remediilor aduse de sange, si iesirea toxinelor
3. Antiparazitar - doza maxima din orice antipar., apoi din alt antipar.
4. Antioxidanti - Drojin si Extract de Ceai verde - ff. eficace, le-am probat
Acesta reprezinta un trat. general, sistemic, de indepartare a toxinelor si de favorizare a circulatiei sanguine puratatoare de remedii.
Poti consuma dimineata pe stom. gol suc la storcator din varza, sau morcov - sunt alcaline (bazice), antioxidante si. vii. Exact ce asteapta organismul sa ii dam.
Buna seara, ma numesc Andreea si am 15 ani si de 2 ani ma confrunt cu o problema dificila la ambii ochi.Mai exact primul diagnostic care mi-a fost dat a fost dezlipire de retina, operata de 3 ori la ochiul stang si in iunie 2009 in urma unei uveite a condus la dezlipire de retina si la ochiul drept, operat in iulie si reoperat in feb 2010, toate operatiile au fost facute la Bucuresti.Cauzele uveitei nu au fost descoperite.Cum putem descoperii cauzele uveitei si cum o putem trata.ASTEPTAM RASPUNS CAT MAI URGENT POSIBIL.
VA MULTUMIM
VA MULTUMIM
S-a confruntat cineva cu asa ceva, adica sa fie greu de depistat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Buza amortita
- 5obsesii, vocii si citirea gandurilor
- 19Dureri de cap de trei luni
- 47amortirea degetelor de la ambele maini, cel mic si inelarul
- 20depresia si atacurile de panica
- 6amorteli maini si picioare
- 19Depresie si iar depresie-neuroza depresiva!!!
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 5va rog, ajutati-ma...sunt anorexica si disperata
- 26credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?
- 3depresie sau stres?
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 28iubitul meu a plecat pe 4 luni si sunt in depresie
- 7Am probleme de cativa ani cu genunchii
- 4depresie si stare de dezorientare
- 11Depresie. situatie disperata
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 27Sufar oare de depresie?
- 0Gura amortia
- 12Stare de nefericire !
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: