depresia afecteaza si fizic?
poti din cauza depresiei sa nu mai poti sta in picioare?sa tremuri din tot corpu si sa nu ai putere in tine?deasemenea are efect si asupra respiratiei?sant curios de asta va rog daca aveti cunostiinta de asta sa imi spuneti
1 comentarii
0
01-08-2010, ora 23:50
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Tasica,
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 19Dureri de cap de trei luni
- 14este sau nu depresie?
- 24LUPTA CU DEPRESIA
- 10ce sa cred?
- 14Reactiile adverse la Eglonyl, le tratam?
- 3durere de cap, nervozitate, depresie
- 6Contraceptive si ingrasare
- 7depresie si anxietate
- 3Nevralgie sau depresie?
- 6depresie? rog sfatul unui psihiatru.
- 8Cand ma trezesc ma simt tare rau, simt creierul amortit
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 5depresie... cum as putea iesi din starea asta?
- 6Cer prea mult?
- 3impotriva depresiilor un tratament inofensiv - ceva nou si sigur
- 4depresie si stare de dezorientare
- 9probleme cu tiroida?
- 4Simptome depresive, neurologice, etc. Un sfat va rog!
- 28Tratament depresie Tulburare bipolara
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: