depresia afecteaza si fizic?
poti din cauza depresiei sa nu mai poti sta in picioare?sa tremuri din tot corpu si sa nu ai putere in tine?deasemenea are efect si asupra respiratiei?sant curios de asta va rog daca aveti cunostiinta de asta sa imi spuneti
1 comentarii
0
01-08-2010, ora 23:50
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Tasica,
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Simptomele descrise de dvs. pot fi un răsunet somatic al depresiei; simptomele respective pot avea origine psihică! (de foarte multe ori, activitatea psihică se reflectă la nivel fizic; tremurăturile, moleşeala (adinamia, slăbiciunea) şi respiraţia sacadato-dispneică, şi nu numai, din păcate, pot fi simptome/semne induse de depresie). Şi, totuşi, nu este o regulă. Nu numai depresia poate conduce la asemenea manifestări, ci şi o posibilă hipocalcemie, hipoglicemie, hipotensiune ortostatică sau posturală etc. Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, să vă faceţi un set de analize medicale uzuale (Hemoleucogramă completă, transaminaze (ALT/AST/GOT/GPT/GGT), glicemie, ionogramă etc.) şi să gândiţi pozitiv. Veţi fi diagnosticat şi tratat corespunzător!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Depresie si acupunctura
- 3depresie de 9 ani
- 150Lupta cu depresia
- 1Pacientele gravide care sufera de depresie. Cum nastem?
- 0Am o depresie?
- 55Cazul Madalina Manole; depresie/fatalitate?
- 5Tratament contra insomniei
- 35sunt o fire nefericita!
- 215Grup de suport pentru depresie, anxietate
- 15cipralex-cine poate sa imi spuna cum actioneaza?
- 3Stare depresiva..
- 4prietenul a plecat in SUA si revine abia peste 3 luni, mi-e frica sa nu intru in depresie
- 3tulburari depresive
- 5Azi deprimat, miine OK ?
- 3sufera de anxietate si depresie
- 3Depresie si anxietate
- 10Anxietate sau Depresie ?!
- 6Depresie
- 5Mama mea nu mai ia pastilele
- 28Tratament depresie Tulburare bipolara
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: