Boala de inima?
Am avut intepaturi la inima si palpitatii si in 2009 am fost la un control la cardiolog si mi-a spus sa nu imi fac griji pentru ca e de la stres(am avut examene in perioada aceea etc) si acum iar mi-au revenit, uneori ma doare/imi amorteste si mana stanga. Am facut un control la 10 ani si unul la 15 ani. Acum am aproape 17 ani. Oare am aceleasi simptome tot de la stres sau s-ar fi putut in acest interval sa "se instaleze" o boala de inima?
8 comentarii
Nevralgiile(durerile in zona pieptului) apar pe baza de stres, faptul ca va amorteste mana stanga arata ca poate exista si alta problema.
Ce fel de palpitatii au fost? Ti-a facut EKG? si daca da care a fost concluzia? Au fost surprinse palpitatiile de traseul EKG sau nu?
Da, mi-am facut EKG in 2009. Si din cauza fricii am avut palpitatii si in momentul in care imi faceau EKG-ul, dar mi s-a spus ca nu am nimic.
Daca ai avut palpitatii in timp ce ti se facea EKG ar fi trebuit sa apara aritmia si tipul ei. Amorteala mainii poate arata o carenta minerala(calciu, magneziu) sau o obstructie in vasele sanguine, cu siguranta daca amorteste o singura mana nu este de cauza cardiaca. Recomandarea ar fi sa incerci sa iti stapanesti emotiile si sa gandesti pozitiv, problema foarte probabil este in mintea ta.
Multumesc mult, dar credeti ca ar mai trebui sa fac un control? Pe acela l-am facut in 2009 cand aveam 15 ani.
Cred ca ar trebui sa faci un control, pentru a fi sigura ca e totul in regula, eventual poti sa faci si o analiza de sange sa vezi cum ti-e potasiul.
Daca ai posibilitatea sa il faci cu atat mai bine: Daca sunt probleme, in urma analizelor vor fi depistate din timp, si vor putea fi tratate, iar daca analizele ies bune tu o sa te linistesti, si o sa depasesti momentul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Pot face infarct din cauza ca sunt o fire mai emotiva?
- 4Amortirea aleatorie a unor parti ale corpului cu scaderea temperaturii lor.
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 4stres saul altceva?
- 88amorteala la degetul mic si inelar de la mana stanga
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 3nu pot sa imi lasa unghiile sa creasca...ce fac?
- 21discopatie lombara, dureri de coloana zilnice si cateodata ale soldului
- 22Stresul si managementul stresului
- 18EFT - cea mai eficienta metoda anti stres
- 50dureri musculare si articulare, furnicaturi
- 37Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!!
- 6Durere genunchi drept sub rotula si amorteala partiala a soldului...
- 8tulburari anxios depresive, in urma unui stres indelungat
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 3Imi amorteste corpul!
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 4insomnie... pe fondul stresului
- 6de aproape 2 luni numai imi simt capul...
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: