degete amortite
de circa doua saptamani am degetele de la miini si picioare amortite (toate). singurul lucru cu care pot asocia aceste simptome este ca am incercat sa folosesc un plasture cu nicotina pentru a ma lasa de fumat. prima reactie dupa plicare (l-am pus pe brat aproape de umar) a fost o amorteala a mainii respective urmata de o mancarime in zona plasturelui. Am folosit 3 zile plasturele ( se tine 24 ore) dupa care am renuntat. amorteala nu a disparut si nici nu da semne sa dispara. va rog sa ma ajutati cu un sfat
2 comentarii
Va recomand sa folositi pentru dezobisnuirea de fumat produsele Tabac stop tinctura si amestec din plante. Le gasiti la magazinele naturiste, gen Plafar, sunt produse de Santo Raphael si nu au nici un fel de reactii adverse.
In continuare pentru a scapa de amorteala va recomand sa beti zilnic 2 litri de apa in care ati adaugat zeama de la 2-3 lamai, cu efect dezintoxicant si antitoxic.
Realizati si un masaj al degetelor cu otet de mere in care ati adaugat un varf de cutit de cimbrisor.
Succes
In continuare pentru a scapa de amorteala va recomand sa beti zilnic 2 litri de apa in care ati adaugat zeama de la 2-3 lamai, cu efect dezintoxicant si antitoxic.
Realizati si un masaj al degetelor cu otet de mere in care ati adaugat un varf de cutit de cimbrisor.
Succes
Am amortite degetele de la maini si picioare, fara sa imi pot reprosa ceva anume(medicatie deosebita sau traumatism din cauze mecanice)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17amortire deget mic mina stinga
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 6amorteli maini si picioare
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 3Amorteli ale obrazului stang privire in stanga
- 7Spasmofilie, criza de calciu, amorteala, durerea de cap
- 5Taietura laba piciorului - degete amortite
- 73Maini si picioare amortite dimineata
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 1ameteli si amorteli
- 3amorteala furnicaturi maini si picioare
- 13Ma simt rau
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 3Amorteala mana stanga
- 0Problema de sanatate al tatalui meu.
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 11Am Anxietate? Va rog am nevoie de raspuns
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: