Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
Buna ziua,
In 2010 am fost diagnosticata cu spondiloza cervicala. Aveam dureri de cap si in zona cefei, respectiv ameteli.
Medicul neurolog mi-a prescris 2 injectii Tenoxicam dupa care timp de 5 zile Tenoxicam pastile si Mydocalm pastile.
Dupa acest tratament m-am simtit bine.
Acum 4 luni am nascut. De vreo 2-3 saptamani am inceput din nou sa ametesc ( am senzatia ca ceva sunt tot timpul aiurita, ca se intampla ceva la mine in cap ), sa am dureri ( mai mult amorteala, furnicaturi) in zona dreapta a spatelui, si nu numai.
M-am adresat medicului de familie iar acesta mi-a prescris Mydocalm, Diclofenac gel si timp de 4-5 zile Ketoprofen SR 200.
Chiar si dupa acest tratament ma simt ametita toata ziua. Cand sunt pe stada, printre oameni am impresia ca o sa lesin. Mentionez ca lucrez la calculator in jur de 5 ore pe zi.
Va rog sa-mi dati un sfat. Ce se intampla cu mine ?
Va multumesc anticipat.
In 2010 am fost diagnosticata cu spondiloza cervicala. Aveam dureri de cap si in zona cefei, respectiv ameteli.
Medicul neurolog mi-a prescris 2 injectii Tenoxicam dupa care timp de 5 zile Tenoxicam pastile si Mydocalm pastile.
Dupa acest tratament m-am simtit bine.
Acum 4 luni am nascut. De vreo 2-3 saptamani am inceput din nou sa ametesc ( am senzatia ca ceva sunt tot timpul aiurita, ca se intampla ceva la mine in cap ), sa am dureri ( mai mult amorteala, furnicaturi) in zona dreapta a spatelui, si nu numai.
M-am adresat medicului de familie iar acesta mi-a prescris Mydocalm, Diclofenac gel si timp de 4-5 zile Ketoprofen SR 200.
Chiar si dupa acest tratament ma simt ametita toata ziua. Cand sunt pe stada, printre oameni am impresia ca o sa lesin. Mentionez ca lucrez la calculator in jur de 5 ore pe zi.
Va rog sa-mi dati un sfat. Ce se intampla cu mine ?
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
buna, pot sa iti recomand un tratament naturist de detoxifiere, deoarece tratamentul care ti-a fost administrat de medicul de familie este unul bun, dar din cauza toxinelor din organism nu a facut fata singur. -*
Cu stima, Dr.Fieraru Sorin
medic neurolog
(*modificat de admin)
Cu stima, Dr.Fieraru Sorin
medic neurolog
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere in spate de o saptamana
- 2am o durere ciudata in spate, la nivelul toracelui
- 4ma simt rau de o luna
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 24am tbc?
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 9Ce pot sa cred?
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 1Ameteala continua
- 6Completare 1 tratament insomnie
- 3senzatie de amorteala si fragilitate a oaselor
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 2Dureri spate
- 2Spute cu sange, raguseala, ameteli
- 0amorteala mana stanga
- 0Ametelea si stare de oboseala
- 0Ameteala pe partea dreapta a capului
- 0Durere de spate
Mai multe informații despre: Durere de spate Ameteala Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Protruzie discală
- Durere de spate
- Amețeala
- Amorteala - Amortire, degete
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Deget amorțit
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: