Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat
Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat), al carei rezultat a fost:rectitudine de profil cervical, pensare discala C5-C6, C4-C5, tasare vertebrala intraspongioasa C5, modificari de contur si calibru la nivelul gaurilor de conjugare C4/C5, C5/C6, C6/C7.
Am continuat cu un RMN, al carui rezultat a fost:multiple osteofite posterioare in segmentul C3-T1, care determina mici ingustari ale gaurilor de conjugare C6-C7 si C5-C6, fara compresiuni ale cordonului medular.
Am facut tratament cu antiinflamatoare. In continuare am mana usor amortita, obosesc foarte repede, dureri daca stau mai mult timp intr-o pozitie. Durerile de cap pe care le am (sindrom cefalalgic, migrene, cu dureri extrem de puternice, care ma pun in imposibilitatea de a desfasura orice activitate) au legatura cu spondiloza cervicala?
Ce conduita trebuie sa urmez? Multumesc pentru sfaturi si explicatii!
Am continuat cu un RMN, al carui rezultat a fost:multiple osteofite posterioare in segmentul C3-T1, care determina mici ingustari ale gaurilor de conjugare C6-C7 si C5-C6, fara compresiuni ale cordonului medular.
Am facut tratament cu antiinflamatoare. In continuare am mana usor amortita, obosesc foarte repede, dureri daca stau mai mult timp intr-o pozitie. Durerile de cap pe care le am (sindrom cefalalgic, migrene, cu dureri extrem de puternice, care ma pun in imposibilitatea de a desfasura orice activitate) au legatura cu spondiloza cervicala?
Ce conduita trebuie sa urmez? Multumesc pentru sfaturi si explicatii!
2 comentarii
buna, si eu am cam la fel, aceleasi simptome, imi amorteste mana stanga f des si in urma radiografiilor s-ar parea ca am hernie de disc cervicala.Ce antiinflamatoare ai luat si cat timp? inca nu am ajuns la medic pt tratament.
Aulin, 10 zile si Milgamma, activitati usoare, fara fortarea coloanei!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Maini si picioare amortite
- 4amorteala mainilor si a degetelor de ceva vreme
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 5dureri intercostale foarte frecvente si amorteli faciale
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 782 degete amortite
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 7Amorteli incheieturi sold
- 2radiografiile panoramice
- 1radiografia si antibioticul in sarcina
- 9imi amortesc mainile
- 10ce inseamna diagnosticul RADICULOPATHY am in sfarsit un diagnostic???????
- 6de aproape 2 luni numai imi simt capul...
- 5amorteala a fetei si a limbii
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 16Radiografie pulmonara si sarcina
- 0Gura amortia
- 1Cate radiografii pot face in aceeasi zi ?
- 15 radiografii intr-o zi
- 0Parestezie cutanata
Mai multe informații despre: Amorteala radiografia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: