Amorteala mana stanga
Buna seara!
Numele meu e Marius, am 23 de ani, iar acum 3 zile am inceput sa resimt amorteala mainii stangi. A inceput cu 3 degete, in ziua urmatoare toate 5, apoi a urcat pe toata palma. Acum resimt amorteala pana la nivelul cotului. Am un loc de munca unde stau aproximativ 6-7 ore pe zi la birou, fumez cam 10 tigari pe zi. Am fost la farmacie si mi-au dat Voltaren si un efervescent de Calciu+Magneziu.
Ce imi recomandati?
Va multumesc anticipat!
Marius
Numele meu e Marius, am 23 de ani, iar acum 3 zile am inceput sa resimt amorteala mainii stangi. A inceput cu 3 degete, in ziua urmatoare toate 5, apoi a urcat pe toata palma. Acum resimt amorteala pana la nivelul cotului. Am un loc de munca unde stau aproximativ 6-7 ore pe zi la birou, fumez cam 10 tigari pe zi. Am fost la farmacie si mi-au dat Voltaren si un efervescent de Calciu+Magneziu.
Ce imi recomandati?
Va multumesc anticipat!
Marius
3 comentarii
Un examen neurologic si un examen CT cerebral in functie de rezultatele examenului clinic.
Cum au evoluat simptomele pe care le descrii? Cu deosebita stima, Dr. Vlad Macsuta
Buna seara!
Amorteala s-a accentuat in zilelel urmatoare, ajungand pana in zona toracele de pe partea stanga si usor in partea de jos a piciorului stang. Acum amorteala a mai scazut, dar inca nu prea am sensibilitate in degetele mainii stangi. Am luat intre timp calciu si magneziu efervescent. Nu am facut analizele, am un abonament la Medlife care nu include acele analize si daca ar fi sa le platesc m-ar costa in jur de 2500 de lei, ceea ce e foarte mult. Mi-au dat trimitere catre Spitalul Universitar sectia Neurologie unde am intampinat un refuz pe motiv ca acele analize se fac doar pacientilor internati.
Va multumesc,
Marius
Amorteala s-a accentuat in zilelel urmatoare, ajungand pana in zona toracele de pe partea stanga si usor in partea de jos a piciorului stang. Acum amorteala a mai scazut, dar inca nu prea am sensibilitate in degetele mainii stangi. Am luat intre timp calciu si magneziu efervescent. Nu am facut analizele, am un abonament la Medlife care nu include acele analize si daca ar fi sa le platesc m-ar costa in jur de 2500 de lei, ceea ce e foarte mult. Mi-au dat trimitere catre Spitalul Universitar sectia Neurologie unde am intampinat un refuz pe motiv ca acele analize se fac doar pacientilor internati.
Va multumesc,
Marius
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Degete amortite.. sufar si de cifoza si scolioza
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 6amortire partiala a degetelor de la mana stanga
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 11amorteli ciudate
- 7vertij, amorteala pe partea dreapta, nervozitate
- 3Furnicaturi si junghiuri usoare in maini si picioare
- 9imi amorteste spatele intr-un punct
- 4amorteala si durere in sold si genunchi
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 3Amorteala si furnicaturi ale talpilor
- 5amorteala a fetei si a limbii
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 1Simptome neurologice fara diagnostic