Neurotop
Buna ziua? Ce parere sau experiente aveti legate de neurotop asociat cu seroxat in tratarea anxietatii? Am inceput de 1 zi tratamentul cu el si sunt curioasa cum actioneaza.
5 comentarii
Bună ziua!
Orice medicament reacționează diferit de la o persoană la alta. În funcție de caracteristici individuale la unii își face efectul mai rapid, la alții mai greu, așa că nu-i suficient să știi ce-ți spun ceilalți. Important e să monitorizezi modul cum reacționezi la medicament și să discuți cu psihiatrul. Numai el îți poate confirmă dacă ești pe calea bună sau nu, îți poate schimba dozele, sau chiar medicamentul dacă nu se obține efectul dorit.
Orice medicament reacționează diferit de la o persoană la alta. În funcție de caracteristici individuale la unii își face efectul mai rapid, la alții mai greu, așa că nu-i suficient să știi ce-ți spun ceilalți. Important e să monitorizezi modul cum reacționezi la medicament și să discuți cu psihiatrul. Numai el îți poate confirmă dacă ești pe calea bună sau nu, îți poate schimba dozele, sau chiar medicamentul dacă nu se obține efectul dorit.
Multumesc pt raspuns. Eram curioasa insa sa aflu cum a actionat la cei care l-au folosit.
Neurotop e carbamazepina. E un stabilizator de dispozitie. Unii se simt bine cu el. Conteaza cum va simtiti dv.
E a doua seara in care iau un sfert si parca imi intensifica disconfortul si emotia de la inima. Pana acum aveam doar dimineata aceasta stare si acum o am aproape toata ziua. In cazul in care continua asa, voi anunta medicul psihiatru, asa cum mi-a spus.
Buna dimineata! Am renuntat la neurotop, dupa 2 zile de administrare senzatia de la inima s a accentuat. Medicul psihiatru mi-a spus sa mai iau inca jumatate de seroxat la pranz pe langa pastila de seroxat de dimineata. E foarte obositoare starea, as vrea sa se termine odata. Nu inteleg de unde vin toate astea. E greu dar mergem inainte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 2Paroxetina
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 2Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute
- 1Crize epileptice - tulburare psihica - intrebare desre medicamentul gaba
- 1Cipralex inlocuit cu Seroxat
- 2Xanax
- 1Prozac și cipralex
- 1Marire doza cymbalta
- 3Netiapin si caderea parului
- 1Frica de sindromul serotoninic
- 5Rispolept Consta sau Xeplion?
- 42Schizofrenie paranoida
- 29Haloperidol in doza mica 1.5-3mg/zi in loc de anitpsihotice atipice gen Abilify de 10mg
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: