Anxietate

07-07-2022
Vasivase
Nu este medic/terapeut
Vasivase
Buna seara, este normal să iau 7 pastile pe zii de la Psihiatru, că am probleme bipolare, mi-a dat să iau Dulsevia, Depakine, Olanzapina, Bromazepam, Anxiar, plus picături Haloperidol, va rog să îmi scrieți sincer daca este normal, mie mi se par multe, cică Doza aceasta este pe o luna sau 2, dacă este aici un medic psihiatru rog să îmi scrie, chiar am zis către Domnul doctor statnic, că mi se par multe, el a zis că trebuie să iau așa una luna sau 2, apoi se reduc treptat, la început am luat Tritico și am continuat cu Bromazepam, și acum mi-a scris acel tratament, este normal?
1 comentarii
0
07-07-2022, ora 21:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna sear. Da, este normal. In boala bipolara se iau mai multe medicamente, apoi va soate doctorul pe unele. Tineti legatura cu el lunar si nu umblati dv. la tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: