Anxietate

Buna seara, este normal să iau 7 pastile pe zii de la Psihiatru, că am probleme bipolare, mi-a dat să iau Dulsevia, Depakine, Olanzapina, Bromazepam, Anxiar, plus picături Haloperidol, va rog să îmi scrieți sincer daca este normal, mie mi se par multe, cică Doza aceasta este pe o luna sau 2, dacă este aici un medic psihiatru rog să îmi scrie, chiar am zis către Domnul doctor statnic, că mi se par multe, el a zis că trebuie să iau așa una luna sau 2, apoi se reduc treptat, la început am luat Tritico și am continuat cu Bromazepam, și acum mi-a scris acel tratament, este normal?
1 comentarii

Buna sear. Da, este normal. In boala bipolara se iau mai multe medicamente, apoi va soate doctorul pe unele. Tineti legatura cu el lunar si nu umblati dv. la tratament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 4Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex
- 6Aripiprazol, trifluoperazin si vortioxetina
- 4Inlocuirea unui antipsihotic cu un adjuvant natural
- 4Rispolept Consta sau Xeplion?+Alte probleme
- 3Anxietate: medicamente sau psihoterapie?
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 8Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 3Gura uscata
- 6Solian - pot sa l înlocuiesc cu altceva?
- 3Am si eu o intrebare - diabet si olanzapina, mirzaten, arketis
- 2Tulburarea bipolara si durerea de cap
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 2Medicamentele psihiatrice cresc singure glicemia?
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
- 3Avc?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: