A luat cineva haloperidol?
Am scris mai demult pe acest forum si am primit numai sfaturi bune, multumesc.am fost diagnosticata cu sindrom anxios urmand tratament cu anxiar 1 cmp ziua si unul seara si xanax pe care nu lam putut lua caci mi se umfla buzele care a fost inlocuit cu un supliment numit stresclin, dupa 3 luni de tratament, inca nu ma simt bine asa ca am schimbat psihiatrul cu unul din pitesti care mia recomandat haloperidol 5 pic la prânz si seara si duloxetina seara.as vrea sa stiu dak a luat cineva ca am vazut ca are foarte multe efecte adverse haloperidolul si mie putin frica sa il incep acest tratament.
V-a dat doza f mica de Haloperiod. Puteti incerca o perioada si apoi cand zice doctorul reduceti sau renuntati. Trebuie tinuta legatura lunar cu medicul.
Deci la o doza mica nu apar efecte adverse grave?tratamentul e pt 2 sapt deocamdata.eu mă tem de reactie adverse în timpul administrarii caci sunt alergica la multe medicamente
Va cred. Puteti avea alergie si la 5 picaturi si la 50. 50 picaturi de 3 ori pe zi e doza care se da unui bolnav in episod psihotic, ca sa puteti compara. Daca dv. aveti alergie la haloperidol nu veti stii decat daca testati pe dv. Nici doctorii nu stiu sa va spuna. Incercati pt inceput cu 2-3 picaturi sa vedeti daca il tolerati.
Multumesc o sa incerc cu 2- 3 picături si o sa vad, sper sa nu am vreo reactie alergica
Pentru putin. Puteti incerca prima oara cu 1-2 picaturi daca va stiti sensibila.
Nu mie frica ca o sa devin dependenta cat sa nu fac un soc anafilactic
Nu se face dependenta de la haloperidol.
Nici nu stiu de ce vi l-a recomandat, puteti merge f bine doar pe antidepresiv.
Soc anafilactic se face in general de la injectii. In nici un caz de la o picatura de haldol. Repet, unii iau 150 pe zi.
Incepeti cu o picatura si cresteti cu cate o picatura pe zi sa fiti impacata.
Nici nu stiu de ce vi l-a recomandat, puteti merge f bine doar pe antidepresiv.
Soc anafilactic se face in general de la injectii. In nici un caz de la o picatura de haldol. Repet, unii iau 150 pe zi.
Incepeti cu o picatura si cresteti cu cate o picatura pe zi sa fiti impacata.
Multumesc din suflet si credeti ca ar fi suficient sa incerc o perioada sa iau doar duloxetina ?
As întreba dak sunteti cumva medic pshihiatru ? Ca as face o programare la dvs dak sunteti medic, ca aveti o alta abordare a problemei
Cred ca da. Antipsihotic, cum e haldolul se da doar cand antidepresivul nu si-a facut efectul singur.
Imi inspiratii f multa incredere de aceea am intrebat, mas fi bucurat sa pot face o programare, oricum multumesc muuuuult pt sfaturi
Eu nu sunt medic, Sunt pacient de 22 de ani. Dar mi s-au prescris si mie aceste medicamente si totul s-a facut intr-o anumita ordine.
Efecte secundare are haloperidolul dar la cantitati mari, zeci de picaturi pe zi.
Efecte secundare are haloperidolul dar la cantitati mari, zeci de picaturi pe zi.
Cand se trateaza un sindrom anxios, ca al dv. se incearca mai intai un antidepresiv, daca nu merge se schimba cu altul si cu altul si daca nu se gaseste unul cu care sa mearga se da un antipsihotic. Iar in general antipsihoticul nu e haloperidol. V-a dat haldol ca acesta poate fi dozat usor. La picatura.
Ad-ul recomandat pt dv isi face efectul in 2-4 saptamani. Daca in maxim 4 saptamani sunteti bine, eu nu as mai lua haloperidol, tinand cont ca spuneti ca aveti frecvent reactii alergice.
Ad-ul recomandat pt dv isi face efectul in 2-4 saptamani. Daca in maxim 4 saptamani sunteti bine, eu nu as mai lua haloperidol, tinand cont ca spuneti ca aveti frecvent reactii alergice.
Imi pare rau ca nu sunteti medic ci pacient, deci ma întelegeti prin ce trec, e foarte greu sa găsesti un medic care sa te inteleaga si tot odata sa nu te intoxice cu medicamente eu inca nu am gasit acel medic inca mai caut
Cred ca nu il iau deloc haloperidolul ci doar duloxetina si apoi mai vad
Va inteleg perfect. Am trecut de 3 ori prin soc anafilactic din cauza ca medicii au refuzat sa inteleaga ca am reactii alergice la anumite substante. A fost infiorator. Nu mai imi doresc sa se repete.
Duloxetina iar e un medicament ciudat cu reactii adverse din prima la multi. Va sfatuiesc sa cititi cu atentie prospectul inainte sa inghititi si sa vedeti daca puteti rupe pastila. Nu e intentia mea sa va sperii dar nici sa va ascund adevarul pe care medicii nu doresc sa il spuna nu as vrea. Incepeti intai in prima zi cu jumatate de pastila, daca se poate rupe, ca sa verifcati daca aveti reactie alergica la el. Sa aveti niste lapte in frigider cand testati pastile prima oara. Daca vi se face rau, beti o cana, doua de lapte, se elimina mai usor si trec mai repede reactiile adverse.
Duloxetina iar e un medicament ciudat cu reactii adverse din prima la multi. Va sfatuiesc sa cititi cu atentie prospectul inainte sa inghititi si sa vedeti daca puteti rupe pastila. Nu e intentia mea sa va sperii dar nici sa va ascund adevarul pe care medicii nu doresc sa il spuna nu as vrea. Incepeti intai in prima zi cu jumatate de pastila, daca se poate rupe, ca sa verifcati daca aveti reactie alergica la el. Sa aveti niste lapte in frigider cand testati pastile prima oara. Daca vi se face rau, beti o cana, doua de lapte, se elimina mai usor si trec mai repede reactiile adverse.
De cateva ori am ajuns in urgenta plina de pete pe gât si piept in urma medicamentelor si cu buzele umflate si au zis aproape mereu sa ma duc la psihiatru ca este pe sistem nervos, nu mau inteles deloc si nu vreau sa trec iar prin asta, dar pe de alta parte mam saturat sa fiu mereu in starea asta, 1 zi buna 7 rele imi afecteaza viata starea asta si trebuie sa risc din nou sa incep alt tratament nu am de ales
Stiu ca suntem diferiti si nu se potrivesc acelas tratament si ca nu sunteti medic totusi stiti mai multe decat mine si va intreb care antidepresiv ar fi mai usor de tolerat si cu mai putine reactii adverse, oricum nu ni le da nimeni fara reteta da macar sa fac o comparatie intre medici
Niciunul. Si cei mai sanatosi care nu au reactii alergice pot lua un antidepresiv si sa nu il suporte organismul.
Eu am schimbat 6 antidepresive pina sa il gasesc pe cel bun.
Pe de alta parte va spun ca se poate. Trebuie sa aveti rabdare cu ele si sigur va veti gasi unul bun.
Se imbunatateste calitatea vietii cu antidepresivul, atunci cand il gasiti pe cel care vi se potriveste.
Doctorul trebuia sa se gandeasca la un lucru. Daca luati si duloxetina si haldol deodata si e ceva, de unde stiti de la care ati avut reactie alergica ?
Eu am schimbat 6 antidepresive pina sa il gasesc pe cel bun.
Pe de alta parte va spun ca se poate. Trebuie sa aveti rabdare cu ele si sigur va veti gasi unul bun.
Se imbunatateste calitatea vietii cu antidepresivul, atunci cand il gasiti pe cel care vi se potriveste.
Doctorul trebuia sa se gandeasca la un lucru. Daca luati si duloxetina si haldol deodata si e ceva, de unde stiti de la care ati avut reactie alergica ?
Iam spus ca fac alergii si a zis ca sunt doze mici si nu da reactii adverse cand am citit acasa prospectul mam îngrozit am incercat si plante dar nu ajuta cu nimic si terapia florala bach la fel, ma chinui groaznic si nimic nu ma ajutat asa ca nu stiu de unde sa mai am rabdare
Gemoderivat de muguri de tei argintiu. Se da si la bebelusi. Ati incercat ?
Sincer nu am auzit de el.am luat sedepril strescin sedativ pc relaxirem terapia bach multe multe parca mai rau imi fac accentuează starea de tremur si parca sunt somnambula dupa unele parca mai rau ma prosteam.o sa dau o cautare pt mugurii de pin sa vad despre ce e vorba oricum sunteti o draguta multumesc
Incercati un sfert de duloxetina sau si mai putin intr-o dupa=amiaza si 1-2 picaturi de haloperidol in zile diferite !
Gemoderivat de muguri de Tei argintiu. Nu de Pin.
Am gresit eu da muguri de tei am cautat sună promitător.cat despre duloxetina este capsulă cu praf in ea si zice dr ca nu treb sa o desfac
Zice dr. pe sanatatea ta. Prima capsula desfa-o si varsa jumate sau trei sferturi. Si apoi inghite-o cu apa.
Eu nu pot sa zic ca ma caractrizez prin reactii alergice la medicamente. Dar cand am luat o capsula din asta am facut atac de panica si am zis ca mi-a luat creierul foc. Simteam numai fulgere in el. Nu am mai luat-o pe a doua.
Eu nu pot sa zic ca ma caractrizez prin reactii alergice la medicamente. Dar cand am luat o capsula din asta am facut atac de panica si am zis ca mi-a luat creierul foc. Simteam numai fulgere in el. Nu am mai luat-o pe a doua.
Daca e capsula e si mai bine, se poate incerca o doza ff mica de praf sau granule si chiar daca antidepresivul nu vi se potriveste nu vor exista efecte secundare !
Ma dispera frica de reactii adverse oricum asa fac si eu cu medicamentele iau intai cate putin si apoi vad cum imi este, si incep un trat doar cand e sotul meu acasa, si cu masina pregătită dak mi se face rau e groaznic
E momentul sa faceti si cu aceste medicamente la fel. Cu rabdare, doze mici, pe rand. Va doresc mult succes si sa scrieti ce ati facut.
Da trebuie sa imi fac curaj sa le iau si o sa va scriu cum merge
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4un sfat... NU mai stiu cine sunt, mi se pare totul ireal si stupid.
- 5de cateva luni sufar de anxietate si de o luna am contractura a muschiului trapez
- 16Anxietate sau boala a inimii?
- 20S-a vindecat cineva de depresie, anxietate sau atacuri de panica?
- 1Anxietate si pofta de mancare
- 4Anxietate VS depresie.
- 2Tratament Serlift
- 7Atac de panică, anxietate şi depresie;
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 2Palpitatii
- 6Aripiprazol, trifluoperazin si vortioxetina
- 5Anxietatea de 2 ani
- 11Cel mai eficient tratament pt anxietate
- 30A trecut cineva cu succes de la Rispolept la Abilify?
- 0Anxietate si atac de panica
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
- 58Este vreo ceva care îți dă efectul lui Anxiar dar sa nu fie Anxiar si nici alta benzo?
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
Mai multe informații despre: Anxietatea anxioliticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: