Gabaran

26-08-2017
Diana22D
Nu este medic/terapeut
Diana22D
Buna !am urmat timp de doua săptămâni un tratament cu gabaran, și mi a întârziat menstruația timp de 5 zile.e posibil de la aceste pastile? Multumesc
4 comentarii
0
26-08-2017, ora 18:30
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Faceti un test de sarcina sa excludeti posibilitatea asta (este bine sa nu ramaneti insarcinata in timpul acestui tratament). Cauze pentru intarzierea menstrei sunt multe dar important e sa nu fiti insarcinata acum.
0
26-08-2017, ora 18:40
Diana22D
Nu este medic/terapeut
Diana22D
tratamentul l am intrerupt de miercuri, voiam doar sa știu dac faptul ca am luat acest medicament îmi poate influența menstruația.de obicei îmi vine la 30 de zile, iar azi e a 34 zi și de asta am un semn de întrebare.voi face un test.multumesc Pt răspuns.
0
26-08-2017, ora 20:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cititi prospectul de la Gabaran.
0
28-08-2017, ora 11:54
Diana22D
Nu este medic/terapeut
Diana22D
Multumesc.intre timp mi a venit menstruația.probabil de la tratament s a dereglat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: