Amitriptilina

05-03-2019
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Buna ziua, am diagnostic depresie anxioasa... acest medicament care il i-au 50mg (2 tablete) de 30 de zile lucreaza si pe anxietate? Eu nu simpt nici o inbunatatire nici pe partea de depresie nici cea de anxitetate atacuri de panica care este si partea dominanta..daca i-au un anxiar imi trec toate simptomele binenteles numai pe moment.Nu vreau sa aud de psioterapier am facut 2 ani NU MA AJUTAT CU NIMICA! Pe scurt acest medicament acopera si partea de anxietate sau doar de depresie? Nu vreau sa aud de SSRI SI SNRI ca le-am incercat pe toate te fac ipotent si te lasa fara emotii.Pareri numai de la medici va rog.
10 comentarii
1
06-03-2019, ora 17:41
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Buna ziua.Spuneti-i medicului ca nu va simtiti bine cu acest antidepresiv si rugati-l sa vi-l schimbe cu altul.Sunt 20 de antidepresive pe piata in Romania, deci trebuie sa exista unul care sa vi se potriveasca si dvs.Amitriptilina in mod normal ar trebui sa aibe efect si pe anxietate, se da in depresii cu anxietate, depresii anxioase.Insa ori trebuie marita doza ori trebuie schimbat antidepresivul la dvs daca nu va simtiti asa bine.
Nu va pierdeti speranta.Nu toate SSRI sunt la fel.
Incercati si magneziu cu B6 asa ca ceva adjuvant.Sanatate!
1
07-03-2019, ora 08:49
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Am inceract Trittico, Cipralex, Mirzaten, Coaxil, Setralina, Velafaxina, Seroxat, Asentra, Dulsevia, Fevarin...depakine, olanzapina, seraquel, carbanzepina,.Nu a mai ramas nimica.
Imi suna tot timpul capu ca un fel se tinnitus, tremur in interiorul corpului, agitat si nelinistit nu dorm pe scurt anxietate generalizata ce imi da si depresie...viata asta nu merita traita in conditiile astea.
1
17-03-2019, ora 10:32
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Sant 6 saptamani de cand i-au amitriptilina, pe partea de anxietate simpt o mica inbunatatire sa mai continui acest tratament cat timp mai dureaza sa lucreze si pe depresie?
1
30-04-2023, ora 14:56
Linasta
Nu este medic/terapeut
Linasta
Bună murariuu, cum te mai simți? acum am găsit mesajul tău știu au trecut ceva ani de atunci și vreau te rog să-mi dai mai multe detalii despre tine cum ești acum după tratamentul cu amitriptilina? Eu am început de ieri sa iau amitriptilin și aș vrea sa știu dacă e bun ca tratament, eu am stări de anxietate și insomnii, depresia o simt mai puțin. Aseară am luat prima pastila am dormit mai mult ca înainte dar acum ma simt cheauna și am stări de greață am înțeles ca e normal... te rog aștept un răspuns.
1
03-05-2023, ora 03:59
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
V-am raspuns pe privat
1
04-05-2023, ora 14:40
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Fratele meu a fost ucis de rivotril aveti grija
1
14-05-2023, ora 22:10
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Amitriptilina se pare ca are o toxicitate mai mare fata de celelalte ad-uri din generatia noua, de aceea nu prea e prescrisa de medici...Nu e cine stie ce pe partea de panica, doar pe anxietatea generalizata cu depresie medie, sa zic asa.
1
18-05-2023, ora 12:07
Linasta
Nu este medic/terapeut
Linasta
Salut Ologu Gogu mulțumesc ca mi-airăspunsla mesaj, in ce sens mai toxic?.eu nu fac atacuri de panică doar am simptome anxioase, ma trezesc de multe ori pe noapte cu furnicături și intepaturi in tot corpul, frisoane și pe timpul zilei simt la fel. Iau doar o pastila seara de Amitriptilina și parcă ma ajuta într-un fel adică dorm noaptea si pe zi nu simt așa rău aceste stari dar problema e ca îmi da pe zi o stare de "chiauna de cap"
1
19-05-2023, ora 21:04
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
E toxica in sensul ca, din spusele psihiatrilor, desi eu nu cred asta, da greu la ficat...E un antidepresiv vechi, dar eu spun ca e bun, am luat si eu ceva timp.O pastila de Amitriptilina pe zi este putin totusi, doza de intretinere fiind, daca ati citit prospectul, intre 2 si 4 comprimate pe zi.Dar depinde si de diagnostic.
Acest antidepresiv se gaseste greu in farmacii fiind destul de ieftin.E mai bun, as zice, pe anxietate fata de depresie, deoarece si sedeaza.
0
24-05-2024, ora 02:06
Willi0606
Nu este medic/terapeut
Willi0606
Salut murariu.Cum mai esti cum mai te simti ce ai facut in potriva depresiei?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: