Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
Buna seara.Cei care luati efectin pt anxietate, cam in cat timp si a facut efectul? Eu iau de o luna si nu prea simt imbunatatiri.
8 comentarii
Bună dimineața!
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia, pentru că înveți să gestionezi altfel situațiile întâlnite, îți diminuezi temerile și câștigi competențe pentru rezolvarea problemelor dificile.
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia, pentru că înveți să gestionezi altfel situațiile întâlnite, îți diminuezi temerile și câștigi competențe pentru rezolvarea problemelor dificile.
Daca in 4-6 saptamani nu da deloc rezultate, mergeti sa il schimbati. Nu vi se potriveste.
Depinde de metabolism depinde de doza cam in 4 6 săptămâni se simte o ameliorare a simptomelor
Că sa intre in acțiune mecanismul dual al venlafaxinei trebuie luata doza la 150 mg.Discutati cu medicul dv curant
Isi face efectul in cam minim 21 de zile, o luna e mai edificator
Bună ziua. Și eu am început sa iau venlafaxina și după 10 zile m am simțit fff rău. Doar ca am luat 1 tableta pe zi. Voi începe sa iau 2 tablete, asa cum mi s a recomandat și sper sa fie bine. Doamne ajuta.
Discută cu psihiatrul orice schimbare de dispoziție, ca să poată să-ți modifice dozele dacă e cazul, sau chiar să-ți schimbe tratamentul dacă nu ți se potrivește.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 129tratament cu efectin
- 2Tratament Serlift
- 1Ajutor: cipralex si insomnie
- 1Cipralex inlocuit cu Seroxat
- 1Grimodin 300 mg pentru depresie?
- 2Pareri tratament olanzapina!!
- 3Anxietate: medicamente sau psihoterapie?
- 1Rispolept Consta - Este mai bun decat picaturile cu acelasi nume teoretic?
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 57Brintelix/Trintelix
- 5Leponex sau Abilify?
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 3Concerta si Risperidona
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 2Ajutor! Combinare olanzapina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: