Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
Buna seara.Cei care luati efectin pt anxietate, cam in cat timp si a facut efectul? Eu iau de o luna si nu prea simt imbunatatiri.
8 comentarii
Bună dimineața!
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia, pentru că înveți să gestionezi altfel situațiile întâlnite, îți diminuezi temerile și câștigi competențe pentru rezolvarea problemelor dificile.
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia, pentru că înveți să gestionezi altfel situațiile întâlnite, îți diminuezi temerile și câștigi competențe pentru rezolvarea problemelor dificile.
Daca in 4-6 saptamani nu da deloc rezultate, mergeti sa il schimbati. Nu vi se potriveste.
Depinde de metabolism depinde de doza cam in 4 6 săptămâni se simte o ameliorare a simptomelor
Că sa intre in acțiune mecanismul dual al venlafaxinei trebuie luata doza la 150 mg.Discutati cu medicul dv curant
Isi face efectul in cam minim 21 de zile, o luna e mai edificator
Bună ziua. Și eu am început sa iau venlafaxina și după 10 zile m am simțit fff rău. Doar ca am luat 1 tableta pe zi. Voi începe sa iau 2 tablete, asa cum mi s a recomandat și sper sa fie bine. Doamne ajuta.
Discută cu psihiatrul orice schimbare de dispoziție, ca să poată să-ți modifice dozele dacă e cazul, sau chiar să-ți schimbe tratamentul dacă nu ți se potrivește.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 5Renuntare xanax
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 10Anxietate- oare functioneaza tratamentul?
- 5Reactii adverse tratament
- 0Metoprolol.
- 5Neurotop
- 5Va rog sa va spuneti părerea!
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 1Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 3Concerta si Risperidona
- 12Iau Abilify dupa ce am luat Clozapina
- 1Trevicta - am ajuns la 105 kg. Știe cineva cât timp durează pana scad în greutate?
- 1Cipralex si revotril luate de sotul meu
- 3Reactii adverse medicament.
- 8Tulburare depresivă recurenta
- 7Olanzapina
- 3Risperidonă
- 5Inlocuire Rivotri cu Bromazepam
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: