Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
Buna seara.Cei care luati efectin pt anxietate, cam in cat timp si a facut efectul? Eu iau de o luna si nu prea simt imbunatatiri.
8 comentarii
Bună dimineața!
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia, pentru că înveți să gestionezi altfel situațiile întâlnite, îți diminuezi temerile și câștigi competențe pentru rezolvarea problemelor dificile.
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia, pentru că înveți să gestionezi altfel situațiile întâlnite, îți diminuezi temerile și câștigi competențe pentru rezolvarea problemelor dificile.
Daca in 4-6 saptamani nu da deloc rezultate, mergeti sa il schimbati. Nu vi se potriveste.
Depinde de metabolism depinde de doza cam in 4 6 săptămâni se simte o ameliorare a simptomelor
Că sa intre in acțiune mecanismul dual al venlafaxinei trebuie luata doza la 150 mg.Discutati cu medicul dv curant
Isi face efectul in cam minim 21 de zile, o luna e mai edificator
Bună ziua. Și eu am început sa iau venlafaxina și după 10 zile m am simțit fff rău. Doar ca am luat 1 tableta pe zi. Voi începe sa iau 2 tablete, asa cum mi s a recomandat și sper sa fie bine. Doamne ajuta.
Discută cu psihiatrul orice schimbare de dispoziție, ca să poată să-ți modifice dozele dacă e cazul, sau chiar să-ți schimbe tratamentul dacă nu ți se potrivește.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16anxietate sociala si medicamente
- 17medicamente naturiste sau alopate pt depresie?
- 12Tratament cu cipralex
- 3Ce se intampla daca un om normal ia antipsihotice?
- 5Reactii adverse tratament
- 4Durere de cap-tratament Cipralex
- 3Piportil L4
- 0Bromazepam inainte de operație?
- 1Oare pot lua Azitrox daca fac tratament cu Rivotril, Coaxil si Tritico?
- 4Nu pot sa adorm si ma simt obosita
- 1Frica de sindromul serotoninic
- 10Depresia. Ma simt obosita si fara nici un Chef de a face activitati.
- 6Solian - pot sa l înlocuiesc cu altceva?
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 1Depresie-viza medicala
- 3Crestere in greutate de la tratament psihiatric
- 2Renunțare tratament
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 6Medicamente psihiatrice in sarcina
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: