Efect advers sedare mare Seroquel

10-12-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Seroquel ma sedeaza tare si am si senzatia ca cad jos din picioare din cauza sedarii.Ma sedeaza foarte urat cand il iau.Ce sa fac?Ma gandeam sa iau doar un sfert in loc de jumate.E bine?Mai iau Prozac si Rispolept Consta.Am fost deja la doctor la control luna asta.Cum sa scap de sedarea asta urata?
7 comentarii
1
10-12-2017, ora 10:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Numai doctorul tau iti poate raspunde la aceste intrebari. In doze mai mici seroquelul nu are acelasi efect si poate sa iti dauneze. Vorbeste cu psihiatrul tau pentru orice modificare pe care vrei sa o faci.
1
10-12-2017, ora 12:14
Arnold7
Nu este medic/terapeut
Arnold7
@Vernus
Seroquel sau Quetiapina Teva sau Quetiapina Sandoz toate cu eliberare prelungita (substanta quetiapina) au pastile care NU se divid. Trebuie luate intregi !!!!
2
10-12-2017, ora 14:33
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Orice schimbare de doză se face cu acordul medicului care ți-a stabilit medicația. Modificând-o singur poți să-ți faci mai mult rău.
1
10-12-2017, ora 16:47
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Mi-a dat-o pentru ca de cand cu olanzapina scoasa nu mai puteam adormi si nu a mai vrut sa imi dea olanzapina ca ingrasa ci mi-a dat seroquel care spune(inclusiv doctorul) ca nu ingrasa.Deci e mai mult sa adorm.Daca o iau un sfert in loc de jumate ce efect negativ sa apara?Eventual nu mai simt sedarea aia mare.
Eu mai am un antipsihotic pe care il iau, injectia Rispolept Consta.50 mg la 2 saptamani aia e baza..
Nu stiu poate consult medicul vad eu.
Si clozapin, ba da se injumatatesc, eu am reusit:))
2
16-12-2017, ora 14:40
epona
Nu este medic/terapeut
epona
Cand am luat seroquel 6 luni m-am ingrasat 10 kg. E posibil sa difere de la un organism la altul. Si eram foarte adormita in cursul zilei. Acum refuz seroquelul, ma impac bine cu abilify...
0
08-03-2018, ora 10:13
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Rugati-va medicii sa va schimbe medicatia antipsihotica cu medicamente antiepileptice ca acidul valproic, carmamazepina, gapapentin care au efect psiholeptic foarte bun, fara a produce sedare sau stari depresive precum antipsihoticele, fie tipice, fie atipice.care sunt DEPRESANTE (induc depresia si tranchilizeaza puternic creierul).
Antiepilepticele de mai sus pot stabiliza dispozitia si fara acele efecte adverse, in caz de orice tip de psihoza.
Nu i lasati pe medici sa va trateze cu orice medicament daunator sau toxic pe corpul vostru! Nu sunteti in spitale legati de pat sa si permita sa va dea orice medicament psihotrop considera ca trebuie sa suportati.
1
04-02-2019, ora 21:55
Mariana Mia
Nu este medic/terapeut
Mariana Mia
Fata mea are 28 de ani, de 3ani face tratament cu seroquel.La început de la 300 si a ajuns la 50. Pentru a diminua, tratamentul si a se renunța la el definitiv i s_a făcut o schema.O lună ia o zi si una nu, a doua lună ia o pastilă si doua zile nu, apoi o pastilă si trei zile nu, până se elimina tratamentul.Intrebarea mea este dacă din cauza reacțiilor adverse se poate forma un dul la sân.Poate sa se întâmple ceva grav hormonal? Fata nu este căsătorită și nu are relație sexuală și nici nu a avut. Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: