Nelamuriri Artizia

33 comentarii 1 2
0
22-09-2015, ora 09:01
Dianatresjolie
Nu este medic/terapeut
Dianatresjolie
Buna ziua, am si eu o nelamurire...iau artizia de 5luni dar luna aceasta a terminat folia si am asteptat 7zile si nu mi-a venit menstruatia ce inseamna pot fi gravida?va rog astept un raspuns
0
30-09-2016, ora 09:20
simona-adriana
Nu este medic/terapeut
simona-adriana
buna ziua as vrea sa stiu cite tigari pot fuma pe zi daca iau karisa nu pot renuntala tigari am 39 de ani
0
07-09-2018, ora 14:04
Deborah00
Nu este medic/terapeut
Deborah00
Buna ziua! De 2 saptamani am inceput sa iau artizia. Am luat prima pilula in a 3a zi a perioadei si tin sa mentionez ca este prima oara cand iau aceasta metoda contraceptiva. Menstruatia (sangele) m-a tinut cam 5 zile, insa de atunci in continuu am acea 'maroneala' de se face la final de menstruatie...normal din cate stiam, nu trebuia sa mai am perioada pana la acele 7 zile de pauza. Iar inclusiv astazi - la 2 saptamani si, chiar, am dureri la nivelul ovarelor ; dureri pe care le am si in timpul perioadei, stari de oboseala, dureri de cap si ameteli. Ce se intampla ? Sa opresc pastilele?
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modul de administrare al contraceptivelor orale combinate
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • O metodă contraceptivă pentru bărbați având la bază un hidrogel
  • Contraceptivul on-off pentru bărbați
  •