contraceptive Melleva 35
e prima data cand folosesec anticonceptionale si as vrea sa stiu dupa cat timp isi fac efectul. Au rol contraceptiv inca de la prima pilula luata?
2 comentarii
Nu stiu sa va raspund la intrebare..insa stiu clar si sigur un lucru si de aceea nu pot trece cu vederea fara sa va zic...
Desi se vehiculeaza ca pilulele inhiba ovulatia etc etc.nu intru in detalii.pilula tot un mijloc de abortie timpurie e...
Sa zic clar...steriletul impiedica lipirea copilului de uter si acesta moare in cele din urma...iar la pilule e la fel...doar ca se face un mediu neprielnic lui, incompatibil cu viata!
Sanatate si sa dea Dumnezeu sa luati decizii bune!
Desi se vehiculeaza ca pilulele inhiba ovulatia etc etc.nu intru in detalii.pilula tot un mijloc de abortie timpurie e...
Sa zic clar...steriletul impiedica lipirea copilului de uter si acesta moare in cele din urma...iar la pilule e la fel...doar ca se face un mediu neprielnic lui, incompatibil cu viata!
Sanatate si sa dea Dumnezeu sa luati decizii bune!
da, au rol contraceptiv de la prima pilula, daca si ulterior le folosesti corect (in fiecare zi la aceeasi ora), daca nu folosesti antibiotice pentru ca acestea diminueaza efectul anticonceptionalelor etc. citeste prospectul, o sa vezi acolo cand tb sa ai grija sporita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3este posibil ca un anumit contraceptiv sa nu isi faca efectul la o persoana?
- 2administrarea altor produce medicamentoase
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 8melleva 35 de 21 zile
- 10Exista oare o solutie?
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 4a cata pastila?
- 5operatie chist ovarian
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 33Nelamuriri Artizia
- 2Este bun anticonceptionalul Artiza?
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 4Ce sa fac?
- 3Am luat pilule dupa o saptamana de la menstruatie
- 1Logest - a doua folie
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 2Yaz si Yasmin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor melleva 35