oare nu-mi accepta corpul contraceptivele?
offf...sunt la prima luna de diane 35, am mai luat acum jumate de an si totul a fost bine.acum doua luni am luat jeanine si a trebuit sa le schimb pentru ca nu mi-a venit menstruatia, ginecologul m-a sfatuit sa iau iar diane 35, si am luat din nou dar.se pare ca nu imi vine menstruatia iar..sunt deja in a4a zi de pauza, cand de obicei imi venea, si acum..nimik!!ce sa fac?le iau in continuare sau renunt la ele?
4 comentarii
am uitat sa spun ca din prima zi a celor de 7 zile mi s-a scurs niste secretii mai rozalii, si pe perioada celor 4 zile cat au trecut pana acum, am avut mici picaturi de sange amestecate cu secretiile normale, cele albe.si cand am luat atunci jeanine, si am fost la eco, doctorul mi-a spus ca pe uter nu aveam nimik depus, adik acea paturica de sange normala, se poate sa fie si acum cazul?avand in vedere ca nu am uitat nici o pastila si le-am luat la ore fixe mereu
diane e un anticonceptional progesteronic ce e folosit de obicei in amenoreea secundara.E posibil sa fie nevoie si de un alt tratament si de aceea te sfatuiesc sa te adresezi si unui ginecolog.Scrie-mi mai detaliat - ce virsta ai, de cind ai probleme cu ciclul, la ce virsta a venit prima data, cite zile dureaza de obicei care a fost cea mai mare intirziere, cam cite kg ai, daca ai durere de cap. sau alte simptome...E posibil sa nu fie o problema strict ovariana ci sa ai si probleme endocrine mai de sus de la tiroida sau hipofiza si dianele nu face altceva decit sa te dezechilibreze complet.Si oricum nu-l poti lua la infinit.
mi-a venit in a5a zi..cam tarziu dar mai bine decat niciodata..:D
intirzieri de 3-5 zile sint permise in mod normal ciclul menstrual dureaza 28-30 zile.Mergi totusi si la un consult endocrinologic sa nu fie de alta natura amenoreea(tiroidiana sau hipofizara)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Laurina... pot avea contact sexual din primele zile de cand le folosesc?
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3vreau sa stiu cand pot sa fiu linistita ca nu voi ramane insarcinata?
- 10Sunt insarcinata?
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 4de cand iau anticonceptionale am sangerari in fiecare zi...
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 6cum iau anticonceptionale?
- 3prima pastila in a treia zi de menstruatie?
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 4mod de folosire a unor pastile
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 1Artizia si anticonceptionale
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: