Lamuriti-ma.. de o luna iau anticonceptionale, luna viitoare cum sa iau?
Folosesc ca metoda anticonceptionala Marvelon 21, ii prima luna de cand iau aceste pastile, spuneti-mi va rog luna urmatoare incep sa iau iar din prima zi de menstruatie ca in prima luna???( mai au efect daca nu iau din prima zii de menstruatie a luni sau trebuie sa mai folosesc si alta metoda contraceptiva???)
6 comentarii
Termini 21 de pilule si faci 7 zile pauza..din a 8-a zi incepi o folie noua..nu te mai ghidezi dupa menstruatie..vei fi protejata oricand daca le iei corect.
Buna seara, mai am o intrebare...
de cateva zile in loc de secretia aceia albicioasa imi curge sange, nu mult, si am dureri in zona ovarelor.(am avut contact sexual)imi spuneti va rog cu ce problema ma confrunt??poate sa fie grava, poate sa fie din cauza anticonceptionalelor Marvelon21??
Astept raspuns!!!va multumesc!!!!
de cateva zile in loc de secretia aceia albicioasa imi curge sange, nu mult, si am dureri in zona ovarelor.(am avut contact sexual)imi spuneti va rog cu ce problema ma confrunt??poate sa fie grava, poate sa fie din cauza anticonceptionalelor Marvelon21??
Astept raspuns!!!va multumesc!!!!
Cei ce utilizeaza pilule contraceptive de putin timp pot avea sangerare vaginala sub forma catorva picaturi.nu te speria...Dar daca aceasta sangerare este constanta, devine mai abundenta, apare in special dupa contact sexual, trebuie sa mergi la un control ginecologic.
Buna ziua!!!
Spuneti-mi va rog marvelonul cu neurotop retard(900mg/zi) luate impreuna care este efectul lor???
va multumesc!!!!!
Spuneti-mi va rog marvelonul cu neurotop retard(900mg/zi) luate impreuna care este efectul lor???
va multumesc!!!!!
Buna seara!!!
Spuneti-mi va rog cat de eficienta este folia contraceptiva???detalii va rog..!!!
multumesc, o seara faina
Spuneti-mi va rog cat de eficienta este folia contraceptiva???detalii va rog..!!!
multumesc, o seara faina
Buna ziua;
V a rog sa ma lamuriti si pe mn cu o intrebare:
pe data de 18.09. trebuia sa imi vina ciclul dar acesta a intarziat, nu a mai venit nici akum, mentionez ca am avut contact cu sotul dar am folosit ca metoda de contraceptie coitului intrerupt.poate sa fie vb de o sarcina?
astept raspuns. Multumesc anticipat!!!
V a rog sa ma lamuriti si pe mn cu o intrebare:
pe data de 18.09. trebuia sa imi vina ciclul dar acesta a intarziat, nu a mai venit nici akum, mentionez ca am avut contact cu sotul dar am folosit ca metoda de contraceptie coitului intrerupt.poate sa fie vb de o sarcina?
astept raspuns. Multumesc anticipat!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 4chiar trebuie sa merg la dr?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 5sarcina peste contraceptive
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 7intrerupere jeanine
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie
- 4Nu stiu ce sa fac...
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 0Logest pt prima data
- 0durere pelvina, rog o indrumare
- 0Escapelle peste sarcina deja instalata
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 8Escapelle -ROG Raspuns URGENT
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor marvelon 21
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: