Lamuriti-ma.. de o luna iau anticonceptionale, luna viitoare cum sa iau?

22-08-2011
gimanca
Nu este medic/terapeut
gimanca
Folosesc ca metoda anticonceptionala Marvelon 21, ii prima luna de cand iau aceste pastile, spuneti-mi va rog luna urmatoare incep sa iau iar din prima zi de menstruatie ca in prima luna???( mai au efect daca nu iau din prima zii de menstruatie a luni sau trebuie sa mai folosesc si alta metoda contraceptiva???)
6 comentarii
0
22-08-2011, ora 06:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Termini 21 de pilule si faci 7 zile pauza..din a 8-a zi incepi o folie noua..nu te mai ghidezi dupa menstruatie..vei fi protejata oricand daca le iei corect.
0
22-08-2011, ora 23:25
gimanca
Nu este medic/terapeut
gimanca
Buna seara, mai am o intrebare...
de cateva zile in loc de secretia aceia albicioasa imi curge sange, nu mult, si am dureri in zona ovarelor.(am avut contact sexual)imi spuneti va rog cu ce problema ma confrunt??poate sa fie grava, poate sa fie din cauza anticonceptionalelor Marvelon21??
Astept raspuns!!!va multumesc!!!!
0
24-08-2011, ora 20:24
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cei ce utilizeaza pilule contraceptive de putin timp pot avea sangerare vaginala sub forma catorva picaturi.nu te speria...Dar daca aceasta sangerare este constanta, devine mai abundenta, apare in special dupa contact sexual, trebuie sa mergi la un control ginecologic.
0
15-09-2011, ora 11:10
gimanca
Nu este medic/terapeut
gimanca
Buna ziua!!!
Spuneti-mi va rog marvelonul cu neurotop retard(900mg/zi) luate impreuna care este efectul lor???
va multumesc!!!!!
0
30-11-2011, ora 22:52
gimanca
Nu este medic/terapeut
gimanca
Buna seara!!!
Spuneti-mi va rog cat de eficienta este folia contraceptiva???detalii va rog..!!!
multumesc, o seara faina
0
25-09-2013, ora 15:19
gimanca
Nu este medic/terapeut
gimanca
Buna ziua;
V a rog sa ma lamuriti si pe mn cu o intrebare:
pe data de 18.09. trebuia sa imi vina ciclul dar acesta a intarziat, nu a mai venit nici akum, mentionez ca am avut contact cu sotul dar am folosit ca metoda de contraceptie coitului intrerupt.poate sa fie vb de o sarcina?
astept raspuns. Multumesc anticipat!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •