Lamuriti-ma.. de o luna iau anticonceptionale, luna viitoare cum sa iau?
Folosesc ca metoda anticonceptionala Marvelon 21, ii prima luna de cand iau aceste pastile, spuneti-mi va rog luna urmatoare incep sa iau iar din prima zi de menstruatie ca in prima luna???( mai au efect daca nu iau din prima zii de menstruatie a luni sau trebuie sa mai folosesc si alta metoda contraceptiva???)
6 comentarii
Termini 21 de pilule si faci 7 zile pauza..din a 8-a zi incepi o folie noua..nu te mai ghidezi dupa menstruatie..vei fi protejata oricand daca le iei corect.
Buna seara, mai am o intrebare...
de cateva zile in loc de secretia aceia albicioasa imi curge sange, nu mult, si am dureri in zona ovarelor.(am avut contact sexual)imi spuneti va rog cu ce problema ma confrunt??poate sa fie grava, poate sa fie din cauza anticonceptionalelor Marvelon21??
Astept raspuns!!!va multumesc!!!!
de cateva zile in loc de secretia aceia albicioasa imi curge sange, nu mult, si am dureri in zona ovarelor.(am avut contact sexual)imi spuneti va rog cu ce problema ma confrunt??poate sa fie grava, poate sa fie din cauza anticonceptionalelor Marvelon21??
Astept raspuns!!!va multumesc!!!!
Cei ce utilizeaza pilule contraceptive de putin timp pot avea sangerare vaginala sub forma catorva picaturi.nu te speria...Dar daca aceasta sangerare este constanta, devine mai abundenta, apare in special dupa contact sexual, trebuie sa mergi la un control ginecologic.
Buna ziua!!!
Spuneti-mi va rog marvelonul cu neurotop retard(900mg/zi) luate impreuna care este efectul lor???
va multumesc!!!!!
Spuneti-mi va rog marvelonul cu neurotop retard(900mg/zi) luate impreuna care este efectul lor???
va multumesc!!!!!
Buna seara!!!
Spuneti-mi va rog cat de eficienta este folia contraceptiva???detalii va rog..!!!
multumesc, o seara faina
Spuneti-mi va rog cat de eficienta este folia contraceptiva???detalii va rog..!!!
multumesc, o seara faina
Buna ziua;
V a rog sa ma lamuriti si pe mn cu o intrebare:
pe data de 18.09. trebuia sa imi vina ciclul dar acesta a intarziat, nu a mai venit nici akum, mentionez ca am avut contact cu sotul dar am folosit ca metoda de contraceptie coitului intrerupt.poate sa fie vb de o sarcina?
astept raspuns. Multumesc anticipat!!!
V a rog sa ma lamuriti si pe mn cu o intrebare:
pe data de 18.09. trebuia sa imi vina ciclul dar acesta a intarziat, nu a mai venit nici akum, mentionez ca am avut contact cu sotul dar am folosit ca metoda de contraceptie coitului intrerupt.poate sa fie vb de o sarcina?
astept raspuns. Multumesc anticipat!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 8Postinor 2 si marvelon 21
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 14Folosire Nuvaring
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 6anticonceptionale - am luat 16. Mai trebuie sa iau?
- 8este o posibila sarcina ?
- 3nelamurire la anticonceptionale
- 5cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 2am tensiune oscilanta. ce anticoceptionale pot lua?
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 7Diane 35 si sarcina
- 6risc sa raman insarcinata?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Am inceput gresit tableta de anticonceptionale
- 1Pt prima data anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor marvelon 21
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: