Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?

18-07-2008
monica99
Nu este medic/terapeut
monica99
Sut casatorita de 12 ani si sotul meu divorteaza de mine, irevocabil. Am luat 10 ani fara intrerupere tri-regol. Luam cele 21 de pastile dupa care 1 saptamana pauza (timp in care imi venea menstruatia). Acum nu mai am de ce sa le iau. Cum ma opresc, pur si simplu nu le mai iau ? Trebuie sa merg la doctor sa-mi prescrie altceva ? Nu prea am timp, dar daca trebuie neaparat o sa merg. M-am gandit ca poate imi dati un sfat sau poate chiar ma ajutati fara sa mai merg la doctor. Nu am avut niciodata, de cand le iau, modificari sau altfel de simptome negative. Am o fetita de 10 ani si nu-mi doresc un alt copil, niciodata.
3 comentarii
0
18-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Pai..cand termini ultima pastila, faci pauza de o sapt si nu le mai reiei, pur si simplu.Banuiesc ca rel sexuale o sa mai ai.Avand o nastere poti pune sterilet(pt a evita o sarcina)si totul e k.
0
22-07-2008, ora 00:00
monica99
Nu este medic/terapeut
monica99
Multumesc morena1r pentru mesaj, dar se pare ca nici relatii sexuale nu mai am pentru ca nu am cu cine. Nu pot sa ma duc cu nimeni si sincera sa fiu nici nu am intalnit pe nimeni. Imi doresc sa gasesc pe cineva pentru ca nu mai suport. Imi este teama sa nu ma dereglez sau sa ma imbolnavesc. Sunt si o fire mai sensibila si mai activa.
0
22-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
monica, niciodata sa nu spui "niciodata".Speranta moare ultima.Eu sant cu sufletul langa tine, nu esti singura.Ai sa gasesti.Daca pe moment nu ai o relatie stabila, renunta la anticonceptionale, dar poarta in geanta un prezervativ.Daca se iveste ocazia sa nu te prinda nepregatita.banuiesc ca iti doresti o relatie stabila dar...da-ti timp...Nu te grabi(sa nu faci o alegere proasta)dar nici nu dispera...Treci prin momente dificile si psihicul tau are nevoie de timp..Nu uita ca eu sant langa tine..pupici si mai astept vesti de la tn!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •