Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
Sut casatorita de 12 ani si sotul meu divorteaza de mine, irevocabil. Am luat 10 ani fara intrerupere tri-regol. Luam cele 21 de pastile dupa care 1 saptamana pauza (timp in care imi venea menstruatia). Acum nu mai am de ce sa le iau. Cum ma opresc, pur si simplu nu le mai iau ? Trebuie sa merg la doctor sa-mi prescrie altceva ? Nu prea am timp, dar daca trebuie neaparat o sa merg. M-am gandit ca poate imi dati un sfat sau poate chiar ma ajutati fara sa mai merg la doctor. Nu am avut niciodata, de cand le iau, modificari sau altfel de simptome negative. Am o fetita de 10 ani si nu-mi doresc un alt copil, niciodata.
3 comentarii
Pai..cand termini ultima pastila, faci pauza de o sapt si nu le mai reiei, pur si simplu.Banuiesc ca rel sexuale o sa mai ai.Avand o nastere poti pune sterilet(pt a evita o sarcina)si totul e k.
Multumesc morena1r pentru mesaj, dar se pare ca nici relatii sexuale nu mai am pentru ca nu am cu cine. Nu pot sa ma duc cu nimeni si sincera sa fiu nici nu am intalnit pe nimeni. Imi doresc sa gasesc pe cineva pentru ca nu mai suport. Imi este teama sa nu ma dereglez sau sa ma imbolnavesc. Sunt si o fire mai sensibila si mai activa.
monica, niciodata sa nu spui "niciodata".Speranta moare ultima.Eu sant cu sufletul langa tine, nu esti singura.Ai sa gasesti.Daca pe moment nu ai o relatie stabila, renunta la anticonceptionale, dar poarta in geanta un prezervativ.Daca se iveste ocazia sa nu te prinda nepregatita.banuiesc ca iti doresti o relatie stabila dar...da-ti timp...Nu te grabi(sa nu faci o alegere proasta)dar nici nu dispera...Treci prin momente dificile si psihicul tau are nevoie de timp..Nu uita ca eu sant langa tine..pupici si mai astept vesti de la tn!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 3nu am facut pauza deloc de frica sa nu raman insarcinata
- 8pe ce baza se prescriu anticonceptionalele??
- 25pauza de 7 zile
- 7anticonceptionale.urgent..
- 4Logest... sugestii
- 6anticonceptionale... intrerupte o perioada si reluate
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 4am o secretie ciudata!
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 0karissa si caderea parului
- 5Criterii pentru anticonceptionale...
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
- 0Milligest! Help!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: