sarcina cu anticonceptionale?:(((
pe 11 martie mia venit CM atunci am inceput sa iau si anticonceptionale novynette..leam luat corect numai ca in luna aceea am facut un tratament pt bronsita 8 zile.. in a 3a zi dupa ce am terminat tratamentu am avut rel sexuale cu pr meu...pe 8 aprilie mia venit CM.pe 22 aprilie miam facut un test pt ca ma simteam f rau si a iesit negativ.pe 26 am avut rel cu pr meu dar am luat postinor deoarece faceam tratament pentru o infectie.. pe 6 trebuia sami vina CM..si nu a venit.de 3 saptamani ma simt rau..vomit in fiecare seara, ametesc si am dureri de burta..oare am avut ciclu peste sarcina?/...oare sunt insarcinata?..pe 8 mai miam facut un test care a iesit negatriv.pe 9 mia crus 2 picaturi de sange dupa ce mam culkt cu pr meu..va rog spunetimi..oare este sarcina??...
6 comentarii
este adevarat ca antibioticul reduce efectul anticonceptionalelor, dar mai corect ar fi sa folosesti prezervativul in loc sa iei toate pastilele astea ca nu fac bine, ai luat si anticonceptionale, si pilula de a 2 a zi, dupa ce ai luat toate pilulele astea nu cred ca mai ai posibilitatea sa fii insarcinata.
dar scuza-ma o intrebare dar tu iei in continuare anticonceptionalele sau nu?
ca voma siametelele pot fi si de la anticonceptionale, trage o fuga la un doctor,
sau daca vrei sa iti iei o piatra de pe inima du-te si fa analise de sange beta-HCG(sunt analize care se fac pt sarcina), alea nu gresesc niciodata, pupici.
dar scuza-ma o intrebare dar tu iei in continuare anticonceptionalele sau nu?
ca voma siametelele pot fi si de la anticonceptionale, trage o fuga la un doctor,
sau daca vrei sa iti iei o piatra de pe inima du-te si fa analise de sange beta-HCG(sunt analize care se fac pt sarcina), alea nu gresesc niciodata, pupici.
Dupa toate semnele, nu e vorba de o sarcina. Probabil sunt reactiile adverse ale Postinor-ului.
mi-am mai facut ieri un test ( tip banda) si a iesit negativ.a trecut o sapt si nimik...:(:(:(.multumesc frumos pentru raspunsuri..am sa mai astept:(
au trecut 14 zile si nu mia venit:(((...va rog este posibila o sarcina??...am burta destul de mare pana acu nu avema deloc...si ma doare burta in fiecare zi ca si cum miar veni menstruatia pentru cateva minute...pe 19 seara miam facut iar un test (minut)..va rog raspundetimi
ieri miam facut iar un test si a iesit negativ..imi rasp si mie cnv va rog??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 3cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
- 3mi-e foarte teama... am intrerupt brusc anticonceptionalele
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 3cum se iau corect anticonceptionalele?
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 3pilula uitata - postinor 2
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 4e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 8anticonceptionale
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 0tulburari sexuale... care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 5Sarcina sau nu?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 8Virgina, sanse sa fie gravida?
- 5e posibila o sarcina?
- 6Sunt insarcinata?!
- 4Prima data cand vreau sa iau anticonceptionale
Mai multe informații despre: Bronsita Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: