Diane 35 sau Melleva 35?
Buna
as vrea sa iau din nou Diane 35, dupa o pauza de 6 luni in care am luat la recomandarea medicului ginecolog, insa acum nu stiu ce sa fac..unele farmacii le mai au altele spun ca nu deoarece au fost scoase de pe piata..sa le inlocuiesc cu Melleva 35?sunt la fel de eficiente ca si Diane35?as dorii un raspuns cat mai repede, multumesc
as vrea sa iau din nou Diane 35, dupa o pauza de 6 luni in care am luat la recomandarea medicului ginecolog, insa acum nu stiu ce sa fac..unele farmacii le mai au altele spun ca nu deoarece au fost scoase de pe piata..sa le inlocuiesc cu Melleva 35?sunt la fel de eficiente ca si Diane35?as dorii un raspuns cat mai repede, multumesc
1 comentarii
Melleva 35 au aceeasi compozitie ca si Diane 35, numai ca am inteles ca si acestea vor fi ori deja au fost scoase din farmacii.
Nu stiu cat timp le mai gasesti si pe acestea, asa ca daca vrei sa le folosesti cumpara-ti mai multe blistere in caz ca mai sunt prin farmacii.
Nu stiu cat timp le mai gasesti si pe acestea, asa ca daca vrei sa le folosesti cumpara-ti mai multe blistere in caz ca mai sunt prin farmacii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 2anticonceptionalele sunt 100 la suta sigure?
- 3karissa - cum se iau?
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 3prima pastila in a treia zi de menstruatie?
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 5grapefruit si anticonceptionale
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 5spotting abundent dupa pauza diane 35
- 4Nu stiu ce sa fac...
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 0am dereglari in organism dupa anticonceptionale
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 1Pt prima data anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor diane 35 melleva 35
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: