Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
Am aproape un an de cand folosesc novynette ca metoda contraceptiva. Duminica si luni nu am luat pastilele si marti cand m-am trezit am observat ca mi-a venit ciclu. Mai aveam 10 pastile de luat pana sa le termin. Sambata si duminica am cam stat in frig si ma gandeam ca am racit.am intretinut si relatii sexuale sub apa... De la ce sa fie? Pot continua cu pastilele? Ciclul nu este prea abundent... Va rog un raspuns! Multumesc!
4 comentarii
deci ai sarit 2 pastile. pai ti-a venit din cauza ca le-ai intrerupt...eu asa cred. dar ai grija cu protectia suplimentara daca ai sarit 2 pastile.
pai si pe restu ar tebui sa le mai iau...nu imi curge mult si nici nu mi-a curs...
in momentul in care le-ai intrerupt 2 zile iti apare ciclul. acum ai 2 variante:1.opresti anticonceptionalele si lasi sa decurga ciclul normal, dupa 3-4 zile, 5, depinde cat te tine pe tine in mod normal incepi o folie noua de anticonceptionale si intri in normal; 2.iei in continuare pastilele peste sangerare, in situatia asta v-a mai tine 2-3 zile sangerarea dupa care se v-a opri, in schimb, cand termini blisterul, ciclul v-a veni din nou..deci vei avea 2 menstruatii luna aceasta.tu decizi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 5Sangerari dupa ce s-a terminat menstruatia
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 3Cand incep prima folie de anticonceptionale ?
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 6Am o rana pe col ce trebuie cauterizata.. sa iau sau nu anticonceptionale?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 4anticonceptionale pentru prima oara
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 2Este bun anticonceptionalul Artiza?
- 3adolescenta, contraceptie, sfat
- 4diane 35... luate gresit?
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 5sarcina sau dereglare
- 1Dereglare ciclu
- 3Am iesit de sub protectia anticonceptionalelor?
- 0Sangerare a doua zi dupa urinare
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
Mai multe informații despre: Sexul in apa Administrarea contraceptivelor dereglarea menstruatiei contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: