anticonceptionalele sunt daunatoare?
am luat 7 ani de zile anticonceptionale, fara intrerupere. Acum am caderi de glicemie, analizelele si toate au iesit bine. Homeopatul mi-a zis ca am caderile de glicemie din cauza anticonceptionalelor luate, care mi-au dereglat organismul. Este posibil?, tinind cont de faptul ca medicii alopati nu au putut sa-mi puna un diagnostic. Ei nu stiu din ce cauza si nici nu-si pot explica cum de fac asemenea caderi de glicemie 45, chiar si in timpul meselor sau imediat dupa masa.
4 comentarii
este recomandat să faci şi pauză pentru că ţi poate fi afectată fertilitatea, şi îţi creşte riscul de cancer de sân
draga crina, de fertilitate nu mai poate fi vorba, eu am doi baieti si de doi ani mi-am legat trompele, nu mai vreau alti copii. Problema e ca daca e adevarat ce mi-a spus homeopata este nasol, inseamna ca contraceptivele sunt rele rau de tot. Cand am inceput eu sa i-au contraceptivele nu exista atata informatie, nu am facut pauza deloc. Le-am luat ca sa nu mai raman insarcinata, fara sa ma gandesc la efectele secundare.
da din cite stiu si eu contraceptivele chiar deregleaza tot organizmul si afecteaza tot ce este posibil
am luat si eu o luna si dupa asta deja sunt 4 luni si tot organizmul meu nu a mai trecut la normal dar am zis ca nu le mai iau mai mult niciodata
asa ca este posibil ceea ce ti-a spus medicul dar totusi ar fi mult mai bine daca consulti mai mutli medici si la urma faci o concluzie.
ai grija de tine
am luat si eu o luna si dupa asta deja sunt 4 luni si tot organizmul meu nu a mai trecut la normal dar am zis ca nu le mai iau mai mult niciodata
asa ca este posibil ceea ce ti-a spus medicul dar totusi ar fi mult mai bine daca consulti mai mutli medici si la urma faci o concluzie.
ai grija de tine
Ar fi bine sa constientizati absenta dulcelui din viata dumneavoastra cotidiana... consultati un psiholog, mai degraba... Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 3protectia in prima zi de Logest (a doua luna de tratament)
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 2anticonceptionale dupa o pauza
- 2cum se iau corect anticonceptionalele?
- 21E prima data cand iau anticonceptionale
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 5sarcina peste contraceptive
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 5Contraceptive moderne
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 2anticonceptionale luate corect!
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 0Escapelle peste sarcina deja instalata
Mai multe informații despre: Hipoglicemia Administrarea contraceptivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: