implanturi dentare
Buna ziua sunt purtator de proteza scheletata pe maxilarul superior de 6luni si as dori sa inlocuiesc partea mobila cu implanturi, mentionez ca partea mobila cuprinde toate maselele. Asdori sa stiu daca este posibil, de cite implanturi este nevoie si care sunt riscurile?
1 comentarii
Buna seara,
In principiu e nevoie de 4 implanturi. Efectuati un set minimal de analize si un examen CBCT. In felul acesta veti vedea daca puteti sa primiti un implant in functie de starea Dvs de sanatate, si daca sinusurile maxilare permit inserarea unor implanturi. In cazul in care nu, trebuie facut sinus lift. Pana acolo, puteti face si un simplu OPG si veti vedea daca aveti spatiu. Daca medicul Dvs. va studiaza cazul bine, nu sunt riscuri.
In principiu e nevoie de 4 implanturi. Efectuati un set minimal de analize si un examen CBCT. In felul acesta veti vedea daca puteti sa primiti un implant in functie de starea Dvs de sanatate, si daca sinusurile maxilare permit inserarea unor implanturi. In cazul in care nu, trebuie facut sinus lift. Pana acolo, puteti face si un simplu OPG si veti vedea daca aveti spatiu. Daca medicul Dvs. va studiaza cazul bine, nu sunt riscuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare cabinet - implanturi dentare
- 39Am nevoie de implant dentar
- 3Implant dentar - resturi extractie premolar
- 1implanturi dentare multiple
- 1am dureri dupa 2 luni de la implanturile dentare
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 4Implanturi desprinse :(
- 1amanare descoperire implant
- 4Implant dentar Straumann sau punte
- 1Nedumerire coroana implant dentar
- 2Implant fumator
- 5bonturi implant
- 5Ma dor dintii pusi
- 3Implant dentar
- 1Proteza provizorie
- 1Implant dentar - un punct negru si pe lateral sânge de dimensiune unei înțepături de ac
- 6Procedura greșită sau respingere din cauze naturale???
- 4Implant la aproape 20 de ani
- 6Coroana pe implant
- 2E nevoie de implant?
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: