Recomandare cabinet - implanturi dentare
Stie cineva un cabinet medical in Iasi unde se fac implanturi dentare?
8 comentarii
buna
aiti putea sa imi spuneti care sunt avanyajele si dezavantajele unei lucrarri din portelan, precum su in pret orientativ
aiti putea sa imi spuneti care sunt avanyajele si dezavantajele unei lucrarri din portelan, precum su in pret orientativ
portelan=mai stabil chimic (nu se coloreaza in timp), mai dur (nu se abrazeaza-toceste ), mai bine tolerat de parodontiu marginal(gingie).Ca si costuri aprox 80-100E. Tr sa luati in calcul si eventuale preparatii pe dintii de protezat.
portelan=mai stabil chimic (nu se coloreaza in timp), mai dur (nu se abrazeaza-toceste ), mai bine tolerat de parodontiu marginal(gingie).Ca si costuri aprox 80-100E. Tr sa luati in calcul si eventuale preparatii pe dintii de protezat.Dezavantaj-se slef. mult din substanta;costuri, abrazia antagonistilor(a dintilor cu care vine in contact)
intr-adevar portelanul este foarte bine tolerat de catre parodontiul marginal, dar mai putin tolerat de dintii antagonisti, pe care, in functie de ceramica folosita, ii abrazeaza(toceste), mai mult sau mai putin.Chiar si cu acest neajuns, este cel mai bun material fizionomic utilizat in cavitatea bucala.
doresc sa aflu un cabinet dentar in Galati, unde se pot face implanturi
Multumesc.
Multumesc.
in iai se fac implanturi dentare la policlinica stomatologica DANIDENT, de pe saulescu, la d-nul dr. danila vlad.
stiu pe cineva care si-a pus implanturi dentare in Galati la cabinetul PRODENT si mi-a recomandat-o pe d-na dr. trif magdalena
Re: implanturi dentare in galati - D-na dr. Trif Magdalena s-a mutat in Micro17 pe Barbosi la cabinetul CHIRODENT, mie mi-a pus un implant in locul unui dinte din fata si nu a durut deloc. Operatia a durat cam 30 de minute.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5E mult 600 de euro pt un implant?
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 11implant dentar - analize?
- 3care este numarul minim de implanturi dentare?
- 4dental pins
- 5Parodontita marginala cronica profunda - coroana sau implant
- 77Implant masea dupa cat timp se poate face?
- 9costul unui implant dentar
- 4Implant?
- 4Implant+coroana
- 1Suruburi puse oblic
- 2As vrea sa imi fac implant dentar
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 2Loc gol langa implant
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 4Implant de titan vesus zirconiu?
- 94 implanturi dentare
- 4Implant la aproape 20 de ani
- 6Coroana pe implant