amanare descoperire implant
Buna ziua,
La sfarsitul luni Mai mi-au fost inserate 4 implanturi la o clinica din tara. Mi s-a spus ca trebuie sa astept minim 4 luni pentru 3 implanturi si 6 luni pentru un implant la care am avut nevoie si de aditie osoasa.
Deoarece datorita jobului nu am posibilitatea de a reveni in tara in luna Noiembrie cand ar fi termenul acela de 6 luni pentru a 2-a etapa de descoperirea implantelor as dori sa va rog sa imi spuneti daca ar fi o problema sa mai aman acea interventie cu inca 2 luni pana in luna Ianuarie anul viitor cand as avea posibilitatea sa revin la clinica respectiva.
Ar putea in vreun fel afecta integritatea implanturilor aceasta amanare?
Va multumesc anticipat pentru raspuns
La sfarsitul luni Mai mi-au fost inserate 4 implanturi la o clinica din tara. Mi s-a spus ca trebuie sa astept minim 4 luni pentru 3 implanturi si 6 luni pentru un implant la care am avut nevoie si de aditie osoasa.
Deoarece datorita jobului nu am posibilitatea de a reveni in tara in luna Noiembrie cand ar fi termenul acela de 6 luni pentru a 2-a etapa de descoperirea implantelor as dori sa va rog sa imi spuneti daca ar fi o problema sa mai aman acea interventie cu inca 2 luni pana in luna Ianuarie anul viitor cand as avea posibilitatea sa revin la clinica respectiva.
Ar putea in vreun fel afecta integritatea implanturilor aceasta amanare?
Va multumesc anticipat pentru raspuns
1 comentarii
Buna ziua! Nu ar trebui sa fie probleme daca amanati cu 2 luni descoperirea si protezarea. Avand in vedere ca osul necesita ceva luni sa se formeze, cele doua luni pot fi binevenite.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare cabinet - implanturi dentare
- 49implant dentar - cost?
- 4dental pins
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 1implanturi dentare multiple
- 2implant cu 'dinte natural'
- 5cand se poate face implantul?
- 3Implanturi masea?
- 7Implantul dentar se misca.
- 22Osteomalacie
- 1placa bacteriana implant
- 3Durere dupa aditia de os sintetic
- 3Lucrare sau implant?
- 3Implant dentar / risc sa cada ?
- 6Coroana pe implant
- 1Implant detar fara tratament antibiotic.
Mai multe informații despre: implantul dentar intretinerea implantului dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: