Ma dor dintii pusi
Buna ziua! Mi.am pus 2 dinti de portelan in fata iar cand musc cu ei la unul se simte o mica durere gen cum as manca o lamaie si e acea durere. Nu ma doare mereu dar este deranjant. Imi este frica sa nu fie ceva grav. Am nervii scosi. Va multumesc si astept raspunsul dv
5 comentarii
Buna ziua,
Nu este nimic grav. Probabil ca acea coronita este putin mai lunga si atunci cand muscati din alimente dure apare o durere.
Mergeti la medicul dvs sa o mai ajusteze putin, se poate scurta acolo unde deranjeaza.
Multa sanatate.
Nu este nimic grav. Probabil ca acea coronita este putin mai lunga si atunci cand muscati din alimente dure apare o durere.
Mergeti la medicul dvs sa o mai ajusteze putin, se poate scurta acolo unde deranjeaza.
Multa sanatate.
Sunt fixati dintii. Si de obicei nu mananc nimic dur. Asta simt cand mananc guma, paine. si inca ceva. Am o nelamurire. De ce dintii trebuie sa fiu o tenta de galben mai sus langa gingie? Sa para mai naturali? Sau? :)
Dintii nu au o culoare uniforma; in zona dinspre gingie sunt mai grosi, se suprapun mai multe straturi ( smalt, dentina, nervul din profunzime )si culoarea este mai inchisa decat spre ''muchia lor'' (= marginea incizala, cea cu care muscati ). Astfel, marginea incizala este compusa doar din smalt, este usor transapenta si de culoare mai deschisa. Deseori, tehnicianul dentar, care are un rol foarte mare in realizarea '' dintilor de portelan'', incearca sa realizeaza aceeasi structura.
Buna dimineata,
eu v-as recomanda sa faceti o radiografie de control al tratamentelor de canal efectuate, asta daca nu aveti deja si ne le puteti pune aici sa le vedem. Pot fi mai multe cauze pentru care apare acea mica durere si e de preferat sa excludeti posibilitatea unui tratament de canal cu probleme inainte sa vi se cimenteze definitiv coroanele.
O zi buna!
eu v-as recomanda sa faceti o radiografie de control al tratamentelor de canal efectuate, asta daca nu aveti deja si ne le puteti pune aici sa le vedem. Pot fi mai multe cauze pentru care apare acea mica durere si e de preferat sa excludeti posibilitatea unui tratament de canal cu probleme inainte sa vi se cimenteze definitiv coroanele.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare cabinet - implanturi dentare
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 4Lucrare dentara sau nu?
- 3implant dentar
- 1se poate face un implant?
- 5care este timpul de refacere dupa esuarea unui implant dentar?
- 1Suruburi puse oblic
- 4Implanturi desprinse :(
- 2Implanturi - dinti provizorii
- 1Punte sau Implant
- 3Descoperirea implantului
- 1implant dentar amanat. problema?
- 94 implanturi dentare
- 2Durere bonturi de transfer/amprenta
- 1Efecte secundare implanturi
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
Mai multe informații despre: implantul dentar intretinerea implantului dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: