Implant fumator

Buna ziua, in curand trebuie sa-mi fac aditie os + 4 implanturi si am citit contraindicatii pt fumatori.Mentionez ca fumez 10 tigari /zi, dar am sa le raresc spre 5-6 pe zi, intrebarea este vor fi sanse mari de a esua osteointegrarea?
p.s. Am de efectuat 3 extractii de niste resturi radiculare 2 resturi de premolari sus si 1 rest de molar jos, diferenta dintre extractie si implanturi ar fi cam 2 saptamani.este ok?Multumesc anticipat
p.s. Am de efectuat 3 extractii de niste resturi radiculare 2 resturi de premolari sus si 1 rest de molar jos, diferenta dintre extractie si implanturi ar fi cam 2 saptamani.este ok?Multumesc anticipat
2 comentarii

Buna seara! Intr-adevar, fumatul reprezinta un factor de risc pentru integrarea implantului si pentru vindecarea gingivala. Poate fi un motiv sa renuntati complet la tigari ( chiar si fumatul din tigara electronica are acelasi efect ). Cat despre timpul de la extractie la implant, de obicei este nevoie de 2 luni pentru vindecarea gingivala, dar stabiliti cu medicul dumneavoastra timpii interventiilor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme fumat
- 6regim postoperatoriu-pt litiaza biliara
- 5yasmin si fumatul.. cat e de periculos?
- 6Nu am fumat niciodata, dar...
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 5acum am in gat in partea dreapta o "roseata" dupa spusele orl-istului, si o usoara durere.
- 5Parodontita marginala cronica profunda - coroana sau implant
- 5glanda sublinguala umflata, nimeni nu imi spune de ce
- 7Vreau sa ma las de fumat pentru totdeauna.
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 8problema respiratorie
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 7Nu am erectie. Impotenta? Sa raspunda un doctor UROLOG va rog!
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 5usturime in gat...dureri urechi..usturime limba
- 2Ce efecte negative poate avea scoaterea unui implant pus acum 10 ani ?
- 4Implant de titan vesus zirconiu?
- 2Implant Inno
- 6Procedura greșită sau respingere din cauze naturale???
Mai multe informații despre: Fumatul implantul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: