Implant fumator
Buna ziua, in curand trebuie sa-mi fac aditie os + 4 implanturi si am citit contraindicatii pt fumatori.Mentionez ca fumez 10 tigari /zi, dar am sa le raresc spre 5-6 pe zi, intrebarea este vor fi sanse mari de a esua osteointegrarea?
p.s. Am de efectuat 3 extractii de niste resturi radiculare 2 resturi de premolari sus si 1 rest de molar jos, diferenta dintre extractie si implanturi ar fi cam 2 saptamani.este ok?Multumesc anticipat
p.s. Am de efectuat 3 extractii de niste resturi radiculare 2 resturi de premolari sus si 1 rest de molar jos, diferenta dintre extractie si implanturi ar fi cam 2 saptamani.este ok?Multumesc anticipat
2 comentarii
Buna seara! Intr-adevar, fumatul reprezinta un factor de risc pentru integrarea implantului si pentru vindecarea gingivala. Poate fi un motiv sa renuntati complet la tigari ( chiar si fumatul din tigara electronica are acelasi efect ). Cat despre timpul de la extractie la implant, de obicei este nevoie de 2 luni pentru vindecarea gingivala, dar stabiliti cu medicul dumneavoastra timpii interventiilor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10TBC si fumatul
- 6regim postoperatoriu-pt litiaza biliara
- 3la radiografia pulmonara se vede daca fumez?
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 4Diaree foarte deasa... uneori cand mai fumez
- 5acum am in gat in partea dreapta o "roseata" dupa spusele orl-istului, si o usoara durere.
- 6Tigarile electronice - informatii: tipuri, modalitati de utilizare, accesorii
- 4Fumatul - viciul asta il am si eu ca multii altii de altfel si nu pot renunta la el
- 2Disfunctie erectila?!
- 1Fumatorii prezintă un risc crescut de a dezvolta demenţă
- 14Povestea mea a inceput cu opiacee slabute, codeina...
- 2As vrea sa imi fac implant dentar
- 23tigara electronica te insanatoseste?
- 2tumori benigne si cancer
- 3problema implant?
- 7Implantul dentar se misca.
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 94 implanturi dentare
- 1Dureri la rece la un implant
- 1Efecte secundare implanturi
Mai multe informații despre: Fumatul implantul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: