Procedura greșită sau respingere din cauze naturale???

18-07-2019
Pacient Popescu Adrian
Nu este medic/terapeut
Pacient Popescu Adrian
Buna seara, ma numesc Adrian, am aproximativ 30 de ani si in urma cu 6 luni hotarat sa imi pun dinti frumosi care nu i-am avut niciodată, am mers la un domn doctor implantolog in vederea efectuării unui implant, dar rezultatul final a fost un esec respectiv respingerea implantului. Ca si om am cautat răspunsuri in speranta ca imi voi da seama care a fost cauza acestui eșec si m-am vazut si cu oportunitatea de a va scrie dumneavoastra. VA ROG DACA ESTE DISPUS UNUL DINTRE DOMNI DOCTORI SA MA AJUTE CU UN RASPUNS LA NELAMURIREA MEA, ATASEZ O RADIOGRAFIE, Va multumesc anticipat
6 comentarii
0
18-07-2019, ora 20:01
Pacient Popescu Adrian
Nu este medic/terapeut
Pacient Popescu Adrian
Nu am reusit sa atașeze radiografie, dar mentionez faptul că implantul este plasat efectiv pe un alt dinte, si as vrea sa stiu daca aceasta poate fi o cauză directă a respingeri implantului de către organism, Va multumesc anticipat in spiritul profesionalismului
0
18-07-2019, ora 20:24
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna seara
Daca implantul este de calitate organismul nu il respinge.
0
18-07-2019, ora 21:12
Pacient Popescu Adrian
Nu este medic/terapeut
Pacient Popescu Adrian
Calitatea implantului nu o cunosc Si nici nu am primit vreun certificat de calitate sau altceva asemănător dar stiu din discuțiile care au fost in momentul operatie ca ar fi fost recomandat daca domnul doctor ar fi fi avut un implant de mărime mai mică dat fiind faptul că osul era destul de subțire...
0
18-07-2019, ora 21:16
Pacient Popescu Adrian
Nu este medic/terapeut
Pacient Popescu Adrian
Nu stiu cat cîntăresc aceste detalii dar ma simt nevoit să vă informez, pentru o dezbatere corecta si profesionistă, ptr cazul care este nevoie am si o singura radiografie panoramică
1
19-07-2019, ora 09:22
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Dupa inserarea implantului pacientul primeste pasaportul implantului unde este trecuta firma producatoare, dimensiunea implantului si seria implantului.
0
19-07-2019, ora 13:25
Pacient Popescu Adrian
Nu este medic/terapeut
Pacient Popescu Adrian
Am inteles doamna doctor, multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •