Implant dentar

Acum 12 zile mi-am pus implant dentar in partea de sus stanga si dreapta.Numai ca acum in partea stanga cand si cand simt ca si cum m-as curenta iar in partea dreapta nu ma doare dar am gingia umflata. Am fost la medic si mi-a zis sa numai iau antibiotice si dupa 5 zile sa merg la control.Ba nuiesc ca am infectie si sa numai iau antibiotice, altfel cum imi trece?
3 comentarii

Buna ziua,
Va recomand sa faceti o radiografie si sa va tineti de tratament antiinflamator si sa mergeti la doctor la control asa cum v- a zis.
Durerea nu inseamna intotdeauna infectie. Va fi bine cu siguranta!
O zi buna!
Va recomand sa faceti o radiografie si sa va tineti de tratament antiinflamator si sa mergeti la doctor la control asa cum v- a zis.
Durerea nu inseamna intotdeauna infectie. Va fi bine cu siguranta!
O zi buna!

Deci nu ma doare, numai ca gingia este umflata.In primele 10 zile am luat augumentin asa mi-a recomandat doctorul si acum sa iau in continuare.asta imi sugerati?Va multumesc tare mult!

Gingia inflamata nu inseamna infectie si ca trebuie luat antibiotic. Deja ati luat o perioadamare de timp si din punctul meu de vedere nu cred ca este cazul sa mai luati, dar acest lucru vi l zic fara sa stiu exact situatia. Tot cu medicul care v-a vazut trebuie clarificat. Daca mai vreti o alta parere, cu mare drag o putem da.Puteti pune radiografia si aici.
O zi buna!
O zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49implant dentar - cost?
- 12Implant sau punte dentara?
- 0implant dentar
- 3implant dentar
- 21implant dentar... help!
- 5Parodontita marginala cronica profunda - coroana sau implant
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 2implant cu 'dinte natural'
- 2Culoare implant
- 4Implant dentar Straumann sau punte
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 4Respingerea implanturilor dentare
- 1Proteza provizorie
- 1Implant dentar
- 1Implant dentar
- 2Durere bonturi de transfer/amprenta
- 1Migrare molar peste implant
- 1Am platit pentru 6 implanturi dar vizibile sunt doar 4, pe radiografie rezulta 6
- 4Implant dentar dupa protezare valvulara
Mai multe informații despre: implantul dentar infectii asociate implanturilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: