bonturi implant
Daca lucrarea pe implant nu este corecta si a fost cimentata definitiv, se pot scoate bonturile astfel incat sa poata fi folosite la o noua lucrare pe implant?
Va multumesc!
Va multumesc!
5 comentarii
Bonturile sunt "implatul din os" daca nu ma insel :) Te referi la scoaterea implantului?
Sau de fapt ai vrut sa intrebi daca se pot schimba coroanele?
Sigur ca se poate face o noua lucrare si daca e implant si daca e lucrare pe radacina dintelui tau.
Sau de fapt ai vrut sa intrebi daca se pot schimba coroanele?
Sigur ca se poate face o noua lucrare si daca e implant si daca e lucrare pe radacina dintelui tau.
Nu, bonturile sunt acele "cuie" pe care se construieste coroana ceramica si care se insurubeaza in implantul propriu-zis.
:)
Sper sa poata fi refolosite, m-au costat 150 euro/3 bucati!
Iti multumesc pentru raspuns :)
:)
Sper sa poata fi refolosite, m-au costat 150 euro/3 bucati!
Iti multumesc pentru raspuns :)
lucrarea definitva se va indeparta prin taiere, daca a fost cimentata definitiv. deci aceasta nu poate fi recuperata. in schimb, bonturile protetice pe care aceasta lucrare se sprijina, pot fi recuperate.
Destul de greu ceea ce va doriti. Nu e imposibil insa cere foarta atentie si nimeni nu va poate spune daca va reusi sa va salveti bonturile protetice. Ideal si pentru doctor ar fi sa poata face asta pentru ca altfel apare problema cum il desurubezi sa-l scoti din implant daca ii vei sctrica cu freza locul unde se insuruba.
Sugeastia ar fi sa cereti sa vi se cimenteze data viitoare provizoriu, sa evitati sa ajungeti in altfel de situatii. Am avut cateva cazuri reusite dar si unul nereusit.
Sugeastia ar fi sa cereti sa vi se cimenteze data viitoare provizoriu, sa evitati sa ajungeti in altfel de situatii. Am avut cateva cazuri reusite dar si unul nereusit.
Da, am chiar insistat sa mi se cimenteze provizoriu lucrarile, avand in vedere costurile si posibilele erori (lucrare complexa), insa medicul a dorit cimentare definitiva.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5E mult 600 de euro pt un implant?
- 9implanturile si hta
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 3Implant masea dupa 3 ani - posibil ?
- 1Implant dentar - sfaturi, informatii
- 5Implant molar de minte
- 2Implant dentar migrat in sinus
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 1Nedumerire coroana implant dentar
- 4Respingerea implanturilor dentare
- 2Durere de dinţi după implant
- 3Portelanul si fumatul-mit sau realitate
- 5Ma dor dintii pusi
- 1Proteza provizorie
- 2Diferente intre implanturile dentare INNO si Nobel Replace si Nobel Parallel
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 4Implant dentar si trombofilie
- 2Implant dentar
- 1Implant dentar
- 1Efecte secundare implanturi
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: