Am nevoie de implant dentar

06-04-2008
ramonab1971
Nu este medic/terapeut
ramonab1971
M-am hotarat sa fac implant dentar, am mare nevoie de aceasta operatie dentara pentru ca sunt intr-o situatie critica, problema mea este ca locuiesc in Arges, am tot cautat pe internet si observ, ca numai in Bucuresti se poate face asa ceva. As vrea sa stiu daca in aceasta perioada de 6 luni de zile, cat dureaza acomodarea eu mai pot purta si semiproteza? (acum pe lateralele de sus am o semiproteza). Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde :)
39 comentarii 12 Înainte ›
0
07-04-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna ziua! Raspunsul este afirmativ.(locuiti in Curtea de Arges sau Pitesti...etc?Eu m-am nascut si crescut in Pitesti...dar dupa facultate...Bucuresti. Dar cred ca si in Pitesti gasiti implantologie..ideea e sa va si alegeti cu un implant de calitate)
0
08-04-2008, ora 00:00
ramonab1971
Nu este medic/terapeut
ramonab1971
Buna dimineata, multumesc frumos pentru raspuns. Locuiesc in Campulung Muscel, urmez acum la dr. Manu si m-am hotarat asupra implantului, dar daca ma crezi nu stiu ce sa aleg, pe cine sa aleg sa-mi faca aceasta lucrare pentru ca nu stiu foarte multe. Am citit pe internet, sunt informata cat de cat..dar nu stiu ce inseamna "implant de calitate". Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai sugera ce pot sa fac de aici inainte. Merci anticipat :)
0
08-04-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Dr. Cosmin Marin
adica.ce "marca" are implntul.ca la masini.sunt mai multe detalii. nu pot sa ma apuc aici sa fac vreo propaganda unui sistem sau a altuia
0
10-04-2008, ora 00:00
ramonab1971
Nu este medic/terapeut
ramonab1971
Buna, am inteles acum ;) Multumesc frumos:)
Ideea este ca vreau sa fac implantul, cam in 2 luni de zile..nu mai devreme (mai am nevoie de ceva bani pentru inceput, am citit pe diverse site-uri, ale unor medici ca accepta sa mergi sa dai prima parte din bani la inceput si restul aproape de final - sunt modesta vis-a-vis de resursele financiare).
M-as bucura daca imi poti recomanda pe cineva care face treaba buna.
Inca o data multumesc.
0
10-04-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Dr. Cosmin Marin
in arges zau ca nu stiu.
0
11-04-2008, ora 00:00
ramonab1971
Nu este medic/terapeut
ramonab1971
Buna dimineata, cred ca am sa merg la Bucuresti in cazul asta, am sa te mai contactez prin iunie cu o alta rugaminte, sa-mi recomanzi pe cineva bun, un medic bun. Merci frumos:)
0
24-05-2008, ora 00:00
lutu
Nu este medic/terapeut
lutu
Clinica romano-suedeza Implant Estetic Center din Pitesti face implanturi de o foarte buna calitate, ti-o spun din experienta. Succes.
0
03-07-2008, ora 00:00
ruxica
Nu este medic/terapeut
ruxica
Locuiesc in Medias si as avea nevoie de implanturi pe lateralele de sus pentru ca apoi sa mi se faca poduri in ambele parti de sus.Exista in Medias sau undeva aproape cineva care poate face o asemenea interventie? Multumesc.
0
08-07-2008, ora 00:00
ramonab1971
Nu este medic/terapeut
ramonab1971
Pentru Iutu: te-as ruga sa-mi dai si mie numele medicului cu care ai lucrat tu, daca nu te deranjeaza ;) Merci
0
01-08-2008, ora 00:00
alex_eduard
Nu este medic/terapeut
alex_eduard
buna ziua, numele meu esti alex, locuiesc in afara tarii.Am mai multi dinti din fata lipsa, si de aceea as vrea ca in septembrie sa vin in tara pentru a-mi pune niste implanturi, deoarece cred ca necesti vreo 2 si apoi un fel de pod.Dar problema e ca nu am f mult timp la dispozitie, de aceea v-as intreba daca toata treaba, cu radiografia, analizele si operatia in sine, se pot face in decursul a unei saptamanii(6 zile lucratoare)si as mai dori sa-mi recomandati un medic, sau un cabinet, din pitesti sau bucuresti.multumesc anticipat.
0
03-08-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Dr. Cosmin Marin
radiografia se da pe loc...analizwele...vreo 4 zile...asa ca termenul este aproape de ceea ce vreti dvs
0
14-08-2008, ora 00:00
lutu31
Nu este medic/terapeut
lutu31
O colega si-a facut implant la Dr. Vorovenci are cabinetul in centrul Pitestiului si a fost f.multumita. La Implant Estetic Center din Pitesti face implanturi Dr. Pedro Antonio Marin este medic suedez.
0
22-08-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Dr. Cosmin Marin
A nu SE INTELEGE CA AM CEVA CU MEDICUL RESPECTIV, DAR TARA DE ORIGINE NU ESTE ECHIVALENTUL UNOR MERITE MEDICALE.
0
04-08-2010, ora 13:56
voineardc
Nu este medic/terapeut
voineardc
In att. d-lui Dr. Comin Marin,

Ma numesc Rodica si sunt din Pitesti.
Acum 3 zile mi-am spart un dinte (nu ma intrebati cum) pot spune doar ca sunt o norocoasa, s-a spart partea din spate dar nu a cazut.
Intrebarea este, inainte de a merge la medic trebuie sa fac radiografie? se poate lipii sau face ceva sa nu pierd acea parte din dinte?
Va multumesc in avans pt. raspunsul dumneavoastra!

R.
0
05-08-2010, ora 09:47
voineardc
Nu este medic/terapeut
voineardc
Imi cer scuze pt. greseala de mai sus, d-lui Dr. Cosmin Marin.
0
05-08-2010, ora 09:55
ramonab1971
Nu este medic/terapeut
ramonab1971
Am reusit sa ajung la Implant Estetic center din Pitesti, am facut pana acum 2 implanturi si mai urmeaza inca 2, pot sa va zic ca sunt multumita cu ce au facut pana acum. Ii recomand tuturor celor interesati :)
0
05-08-2010, ora 14:51
Dr. Cosmin Marin
Dr. Cosmin Marin
ptr a alege ce este de facut.trebuie vazut! Daca suprafata dentara fracturata este mica si nu intereseaza radacina, se poate pune o plomba. Dar daca nu este asa...pivot si coroana. (Ptr Rodica)
0
05-08-2010, ora 15:54
voineardc
Nu este medic/terapeut
voineardc
Multumesc frumos! o zi placuta!!!
0
02-11-2010, ora 10:35
miruta
Nu este medic/terapeut
miruta
am facut 2 implanturi duminica am luat augumentin de sambata iar de lu
ni de dimineata am toata partea umflata (cu implanturi)este normal
0
02-11-2010, ora 10:43
ramonab1971
Nu este medic/terapeut
ramonab1971
Sa stii ca te umflii putin, si eu m-am umflat..dar nu exagerat, dar eu dupa ce am facut implanturile mi-am pus compresa rece pe falca (o felie de paine inmuiata in vin rosu) :)
0
02-11-2010, ora 14:36
Dr. Cosmin Marin
Dr. Cosmin Marin
fiind o zona inflamata deoarece s-a intervenit chirurghical, da, este normala o usoara crestere in volum a zonei...o sa treaca.
0
03-01-2011, ora 10:33
adi4882
Nu este medic/terapeut
adi4882
Buna ziua.
Am citit mai sus un domn din Cimpulung muscel care dorea sa-si faca un implant dentar la CMI Manu.
Nu va recomand acel doctor.din cauza experientei neplacute pe care personal am avut-o acolo.
Tocmai m-am intors de la munte si am nevoie sa-mi scot o masea.si caut prin Cimpulungul asta uitat de lume un cabinet si dau de duduia asta Manu...si ma asez in sala de asteptare.
apare si duduia si mai mai sa ma trozneasca ca de ce nu am intrebat-o pe ea daca pot sa raman!!!!!!!!!!!!!!!
subliniez ca e un cabinet privat.
bineinteles ca nici daca imi pocnea capul de durere nu ramaneam la duduia aia nesimtita.
stima
0
22-03-2011, ora 19:14
robyleo25
Nu este medic/terapeut
robyleo25
buna ziua.numele meu este george si asi dori sa incep o lucrare dentara mai complicata.dar sa va spun despre ce este vorba.in prima faza am nevoie de 3 implanturi;ambii incisivi de sus si inca unul de linga incisivi.iar in a doua faza sa fac ceva si cu maselele(mai am 2-3).asi dori, daca sunteti amabil sa-mi recomandati o clinica buna si cu preturi acceptabile in sud-estul tarii(in apropiere de braila).va multumesc anticipat
0
22-03-2011, ora 20:59
robyleo25
Nu este medic/terapeut
robyleo25
este posibil implantul dentar dupa o perioada de citeva luni de la extractii?pentru ca am inteles ca implantul trebuie facut atunci cind este facuta extractia.multumesc
0
27-03-2011, ora 22:59
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna ziua! implantul dentar de poate pune si imediat dupa extractie sau se poate pune la 6-8 saptamani de la extractie. depinde foarte mult de starea dintelui care trebuie extras, daca acesta are infectie sau nu, depinde de starea osului din jurul dintelui etc. toate aceste aspecte va vor fi explicate de medicul implantolog.
0
10-05-2011, ora 00:19
elena26.
Nu este medic/terapeut
elena26.
Buna.. am lipsa primul molar si al 2 lea molar in partea de jos, atat in stanga cat si in dreapta. Se pot pune toate 4 implanturi o data? Caninii din partea de jos nu sunt drepti se pot indrepta inainte de a pune implantul sau cum se poate proceda? Momentan am o proteza.
Va multumesc!
0
11-05-2011, ora 17:10
Delia Morar
Identitate neconfirmată
Delia Morar
Ar fi bine sa va indreptati intai caninii deoarece spatiul necesar implantelor ce calculeaza altfel daca se indreapta dintii, in sensul ca ramane mai putin spatiu pentru implante.
Cele 4 implante se pot pune toate o data, dar decizia aceasta apartine medicului chirurg care le insera; dezavantajul inserarii tuturor celor 4 implante este ca nu veti putea manca pe nici o parte, deci parerea mea este csa faceti interventiile la un interval de 2 saptamani
0
23-05-2011, ora 09:32
mant66
Nu este medic/terapeut
mant66
Buna ziua,
Ma numesc Maria, am 44ani si am nevoie de cateva implanturi.
Pe maxilar nu mai am decat 2 incisivi, am fost la dentist mi s-a facut proteza si nu am putut sa o suport.
Singura solutie este implantul?
Intrebarea este daca am voie la implant tind cont, in urma cu zece luni am fost operata histerectomie radicala
si sunt foarte speriata.
MULTUMESC
0
17-06-2011, ora 17:45
daniela 83
Nu este medic/terapeut
daniela 83
Buna ziua. Am citit despre problemele referitoare la implanturile dentare si as avea nevoiede parerea unui medic. puteti sa imi recomandati o clinica sau un doctor foarte bun care sa imi dea detalii despre acest subiect?
Sincer nu stiu ce sa fac. Am vazut acum 2 zile o oferta pe internet de implant dentar cu reducere mare de 50%. Sa am incredere in aceste oferte? va rog mult, ajutati-ma. Mi-e foarte frica de durerea in sine.
0
18-06-2011, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Dr. Cosmin Marin
cea mai buna intrebare nu este cat costa implantul.ci implantul si coroana.adica un tratament cap-coada in ceea ce priveste rezolvarea cazurilor cu implanturi.
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •