Grimodin 300 mg pentru depresie?
Buna ziua! In urma unui consult psihiatric, cu diagnostic:tulburare depresiva recurenta, mi-au fost prescrise medicamentele Grimodin 300 mg, una pe ziseara si Serodeps 10 mg, una pe ziseara.
Am citit prospectul pentru Grimodin 300 mg, si este indicat in special pentru epilepsie, nicidecum pentru depresie.
As vrea sa stiu daca a mai folosit careva acest medicament pentru tratamentul tulburarii depresive?
Am citit prospectul pentru Grimodin 300 mg, si este indicat in special pentru epilepsie, nicidecum pentru depresie.
As vrea sa stiu daca a mai folosit careva acest medicament pentru tratamentul tulburarii depresive?
1 comentarii
Medicamentul ti s-a dat pt simptomele de pe langa depresie, fie anxietate/ neliniste, fie pt iritare/ furie, ganduri prea multe ! Adica stabilizator de dispozitie !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 220Sindromul neuroleptic malign cauzat de medicatie
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 3antidepresive
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 7tratament xanax si arketis
- 4Rispolept Consta sau Xeplion?+Alte probleme
- 3Cipralex-poate fii folosit simplu fără a avea in completare alte medicamente ??
- 2Quetiapiana am uitat sa o iau
- 5Cum sa iau Anxiar-ul ca sa nu devin dependent de el?
- 1Rispolept Consta sau xeplion?
- 4Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
- 10Depresia. Ma simt obosita si fara nici un Chef de a face activitati.
- 25Tratament Coaxil
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 65-HTP cu Risperidona sau Abilify
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 3Cum sa renunț la tratament?
- 2S-a inceput sa se lucreze la o injecție pt schizofrenie facuta o dată pe an sau la 3 ani
- 4Slăbire după antidepresive
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: