Zoloft (Sertralină)

25-08-2018
Morph
Nu este medic/terapeut
Morph
Salut, iau Zoloft de 4 luni, la început mă simțeam foarte bine cu el, îl luam și simțeam că l-am luat, chiar dacă aveam acatisie (agitație), nu mă deranja. Însă de vreo lună, aproape două, mă simt de parcă îl iau degeaba. Adică nu mai simt efecte, e posibil să se fi obișnuit organismul. Mă deranjează că am revenit la stările de dinainte de tratament. Oboseală continuă, lipsă de motivație pentru activități, deși când începusem tratamentul nu mă mai simțeam așa. De ce acum mă simt ca înainte să-l încep? E normal?
5 comentarii
0
25-08-2018, ora 15:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie tinut legatura lunar cu medicul psihiatru. El va modifica dozele in functie de cum va simtiti sau va va schimba tratamentul.
In paralel, daca sunt fonduri, incercati si psihoterapie.
0
26-08-2018, ora 13:37
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Orice schimbare de dispoziție trebuie discutată cu medicul psihiatru. El e în măsură să schimbe medicația atunci când nu-și mai face efectul, sau să modifice dozele.
În paralel cu medicația puteți face și psihoterapie, puteți vorbi cu psihiatrul să vă trimită la un psihoterapeut ce are contract prin casa de asigurări.
0
28-08-2018, ora 00:49
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna seara
Cat zoloft luați ? Și care e schema terapeutica?
0
28-08-2018, ora 01:56
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Cu siguranta ca isi face efectul. Ai asociat tu energia aia cu medicatia sau a fost un efect secundar însă nu are legatura. Setralina taie emoțiile. Te face sa nu mai plângi, spre exemplu. Dacă plangi, e clar ca nu mai functioneaza. Ia sa observi!
0
18-06-2019, ora 19:18
geanina123
Nu este medic/terapeut
geanina123
Buna, vad ca e un thread vechi, dar voiam sa intreb daca ai reusit sa faci ceva in legatura cu asta si daca Zoloft a mai functionat dupa? Trec printr-o situatie similara, si incerc sa gasesc un raspuns. Multumesc :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: