Zoloft (Sertralină)

Salut, iau Zoloft de 4 luni, la început mă simțeam foarte bine cu el, îl luam și simțeam că l-am luat, chiar dacă aveam acatisie (agitație), nu mă deranja. Însă de vreo lună, aproape două, mă simt de parcă îl iau degeaba. Adică nu mai simt efecte, e posibil să se fi obișnuit organismul. Mă deranjează că am revenit la stările de dinainte de tratament. Oboseală continuă, lipsă de motivație pentru activități, deși când începusem tratamentul nu mă mai simțeam așa. De ce acum mă simt ca înainte să-l încep? E normal?
5 comentarii

Trebuie tinut legatura lunar cu medicul psihiatru. El va modifica dozele in functie de cum va simtiti sau va va schimba tratamentul.
In paralel, daca sunt fonduri, incercati si psihoterapie.
In paralel, daca sunt fonduri, incercati si psihoterapie.

Orice schimbare de dispoziție trebuie discutată cu medicul psihiatru. El e în măsură să schimbe medicația atunci când nu-și mai face efectul, sau să modifice dozele.
În paralel cu medicația puteți face și psihoterapie, puteți vorbi cu psihiatrul să vă trimită la un psihoterapeut ce are contract prin casa de asigurări.
În paralel cu medicația puteți face și psihoterapie, puteți vorbi cu psihiatrul să vă trimită la un psihoterapeut ce are contract prin casa de asigurări.

Buna seara
Cat zoloft luați ? Și care e schema terapeutica?
Cat zoloft luați ? Și care e schema terapeutica?

Cu siguranta ca isi face efectul. Ai asociat tu energia aia cu medicatia sau a fost un efect secundar însă nu are legatura. Setralina taie emoțiile. Te face sa nu mai plângi, spre exemplu. Dacă plangi, e clar ca nu mai functioneaza. Ia sa observi!

Buna, vad ca e un thread vechi, dar voiam sa intreb daca ai reusit sa faci ceva in legatura cu asta si daca Zoloft a mai functionat dupa? Trec printr-o situatie similara, si incerc sa gasesc un raspuns. Multumesc :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113despre depakine - informatii
- 3inca putin :) iau jumatate de abilify si jumat escitalopram
- 2Remeron si cipralex
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 2Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute
- 47Pregabalin.Lyrica.
- 30Leponex.
- 4Seroxat da pofta de mancare si insomnii?
- 2De la tratament?
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 1Trevicta, invega, xeplion
- 14Olanzapina si Topiramat
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 1Fevarin și Bromazepam plus Rispolept Consta.
- 4M-am ingrasat de la Rispolept 15 kg. Acum sunt pe Abilfy. Cum slabesc?
- 4Tratamentul îmi reduce libidoul
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
- 5Inlocuire Rivotri cu Bromazepam
- 3Avc?
- 1Incepere tratament disparitie somn :)
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: