Leponex sau Abilify?

As vrea sa va intreb pt schizofrenie paranoida, Leponexul ajuta mai mult, sunt efecte adverse mai mari?cum se ia pastila? Momentan iau Abilify dar tot aud voci. Un medic mi-a spus ca nu imi vor disparea halucinatiile, ca sunt cazuri in care nu dispar.
5 comentarii

Buna, Leponex se da in general când celelalte neuroleptice încercate nu dau rezultate.Leponex-ul sedează foarte tare, de asta se ia seara, dar trebuie și să faci analize de sânge periodic, sa verifici, când iei leponex că e posibil afecteze nu știu ce in sânge.Dar se zice că e un antipsihotic foarte eficient, se da de obicei că ultima soluție.Rispolept ai incercat?Pe mine Rispolept solutie m-a scos din delir și auzit voci.Ce-i drept doza mare.Acum fac injecție cu Rispolept Consta și e foarte ok la schizo, nici urmă de simptome schizofrenice.

Buna,
Da am incercat Rispolept. Am sa vad ce am sa iau. Multumesc de informatie.
Da am incercat Rispolept. Am sa vad ce am sa iau. Multumesc de informatie.

Buna,
Vreau sa te intreb Rispolept il iei injectabil si daca da, la cat timp il faci?
Vreau sa te intreb Rispolept il iei injectabil si daca da, la cat timp il faci?

Da injectabil, se face 1 data la 2 saptamani in umăr sau in fesa după cum vrea pacientul și sunt de mai multe dozaje, eu îl fac pe cel de 50 mg inj...
A zis doctorul că e foarte bun și le-a mers bine la multi dar cred ca mai întâi trebuie sa te obișnuiești ceva timp cu Rispolept solutie și apoi treci pe injecție, in prospect scrie că se face doar celor ce au mai luat Rispolept solutie..
Leponex cică ar fi cel mai eficient antipsihotic pentru cei ce nu le merge altceva, dar e și printre cele cu cele mai multe reacții adverse.
A zis doctorul că e foarte bun și le-a mers bine la multi dar cred ca mai întâi trebuie sa te obișnuiești ceva timp cu Rispolept solutie și apoi treci pe injecție, in prospect scrie că se face doar celor ce au mai luat Rispolept solutie..
Leponex cică ar fi cel mai eficient antipsihotic pentru cei ce nu le merge altceva, dar e și printre cele cu cele mai multe reacții adverse.

Trebuie sa mergi si la sedinte de psihoterapie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 1m-am saturat de atata bataie de joc
- 17medicamente naturiste sau alopate pt depresie?
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 2Tratament pt toc
- 4Antinevralgic p cu coaxil/bromazepam
- 2abuz romparkin
- 0Metoprolol.
- 3Intrebare medicamentatie.
- 5Schizofrenie paranoida...Exista sanse de angajare?
- 2Am schizofrenie paranoida de 5 ani si am o intrebare
- 1Trevicta - am ajuns la 105 kg. Știe cineva cât timp durează pana scad în greutate?
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 1Xeplion 150 mg pentru o anumita greutate corporala
- 0Antipsihotic Davunetide
- 2Medicamentele psihiatrice cresc singure glicemia?
- 6Stiti antipsihotice sub forma de solutie lichida pt administrare orala?
- 2Olanzapina 5 mg care e mai buna și nu sedează așa tare?Orodispersabila sau normala?
- 15Lista antipshiotice
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: