Renunțare tratament

22-06-2022
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Bună ziua! Am urmat un tratament cu mirzaten( o pastila de 30 mg seara) timp de 6 luni, asta este a 7a lună. Urmează sa renunț la tratament iar medicul mi-a zis ca ultimile 10 pastile să le înjumătățesc( din 10 zile să fac 20) iar apoi le opresc. Nu vi se pare prea bruscă reducția? Nu trebuia să se facă mai treptat? Mi-e frică să nu intru in sevraj de la oprirea aceasta bruscă.
2 comentarii
1
22-06-2022, ora 14:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Nu. Nu e brusca reducerea. Dar e posibil sa nu va fi vindecat asa repede. Daca revin simptomele, vorbiti cu medicul si reluati tratamentul.
1
22-06-2022, ora 15:06
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Eu ma simt super bine și nu mai am probleme, de aceea vreau să renunț la ele( de când m-am dus la control mi-a zis sa le iau 6 luni)+ ca stau mereu cu gândul sa nu beau cafea multă, sa nu beau cocktail și sa nu fie din greșeală cu alcool, sa nu ma pot duce la o nunta sau ceva ca trebuie sa iau pastila… de aceea și vreau sa renunț sa nu mai stau cu gândul la toate astea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul