Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)
Buna ziua, ma prins curentul... si am dureri f mari de aproape tot ce se poate afla in jumatatea stanga a capului... adica ureke, oki, masele. am luat de toate "medicamente" am inceput sa iau antibiotic...(aumentine), am luat si cateva calmante... (algocalmin fiola, ibubrofen) dar mai degeaba... am uitat de durere pt 5 minute. dupa am inceput iarasi sa ma "urc pe pereti"... imi puteti da vreoun sfat ce sa fac?... eu am zis ca de nu ma lasa dupa ink o zi de antibiotic... ma duc la urgente sa vad ce spun medicii de akolo :-<. multumesc, o zi buna
14 comentarii
incearca niste ketonal pt durere si ca antiinflamator.
multzumesc pt raspuns dar nu am aja ceva:( nu stau in ro... si nu am medicamentele de akolo:S
Se poate ca durerile acestea sa treaca daca maseaua problema e tratata; pentru curent, e ok otocalm, cate 2 picaturi de 3 ori pe zi in ureche, si, bineinteles, consult la medic! Sanatate!
Parerea mea este ca nu curentul e de vina. Daca era asa ar fi trecut cu un Paracetamol si o baie calda. Eu cred ca ar trebui sa mergeti la un consult atat stomatologic cat si ORL. Si mare grija cu tratamentele medicamentoase administrate dupa ureche sau "sa il incerc si pe asta" pot face mult rau. Numai bine!
Ms pt sfat.. acum voi sti ce tb facut pt data viitoare:), de moment mia trecut... dupa tratementu cu antibiotic... au disparut durerile de ureke si restu.. dar a ramas numai la o masea.. care avea infectie:S dar acum e ok:) ms ink odata pt sfaturi:)
Atentie! Dupa tratamentul cu antibiotic durerea dispare o perioada dar problema ramane tot acolo. Maseaua infectata trebuie tratata, altfel lucrurile se vor complica. Chiar daca nu mai doare mergeti la stomatolog si faceti tratament. Numai bine!
buna...de luni seara a inceput sa mi se umfle maseaua(maseaua de jos partea dreapta a 3a)este gaurita toata si cariata...am dureri cam la 3-4 luni iar cand ma apuca ma apuca pt tot anul.langa ea mai am o masea care s-a rupt si mai am numai radacina.sa revenim la subiect.mi s-a umflat maseaua, dupa care mi s-a umflat si obrazul in zona de jos fix unde e maseaua care sa si inrosit in locul ala.cu aceasta durere de masea a inceput si durerea de ureche..am luat ketorol, apoi am inceput tratament cu oxacilina si acum iau otis pt dureri de ureche.gingia acum a inceput sami acopere maseaua...am uitat sa mentionez ca mia facut mama mea o injectie cred ca se cheama tramadol dar nu stiu sigur.mi-e frica sa ma duc la dentist...dar ce trebuie sa fac ca nu mai pot sta asa dupa ce imi va trece...si in partea cealalta am maseaua stricata...ce trebuie sa fac.si ce antibiotice as mai putea lua...va rog frumos sa imi raspundeti..
Cel mai bine ar fii sa mergeti la medic. Automedicatia nu este solutia
buna ziua! Ma confrunt si eu cu o problema.nu stiu daca este grav sau nu dar eu nu ma simt bine.luni 7.12.2009 mi-am scos maseaua de minte cu dureri groaznice.(3 anestezii si tot am simtit deoarece aveam infectie(sinuzita maxilara).m-a chinuit de parca ar fi tras din.d-na doctor mi-a spus sa ma feresc de curent caci am toate sinusurile deschise.Dar tot simt ca ma furnica pe obraz, iar senzatia de rece din cap si din ceafa nu au disparut.De asemeni simt o durere (ce nu dispare si in urechea stanga). Am uitat sa va spun am luat eritromicina(200mg)45 de capsule, sinupret, paracetamol sinus, algocalmin dar degeaba, Imi este teama ca de atatea antibiotice sa nu scada sistemul imunitar.Am mai patit-o.In urechi mai pun si alcool boricat.Spuneti-mi va rog ce as putea face, astept raspuns va rog mult. VA multumesc~!
buna ziua, am aceleasi problemeca si taovi.
de 3 zile, insa ieri ma linistit durerea, am iesit in oras, era putin vant si de aseara dureri non stop
pt ce sa iau tratament ca toata partea stanga ma doare, masele, dinti, gat, ureche. cand ating partea de sus cu cea de jos ma nebuneste durerea parca sunt la priza
ma mai linisteste cu calmant forte, incerc sa iau doar la 6 ore cant deja nu mai pot,
dar in noaptea asta, durerea mia furat somnul, nebunesc. ajutatima, stiti cum gasesti medicii sambata si duminica, iar de luni incep munca, sunt educatoare
. multumesc
de 3 zile, insa ieri ma linistit durerea, am iesit in oras, era putin vant si de aseara dureri non stop
pt ce sa iau tratament ca toata partea stanga ma doare, masele, dinti, gat, ureche. cand ating partea de sus cu cea de jos ma nebuneste durerea parca sunt la priza
ma mai linisteste cu calmant forte, incerc sa iau doar la 6 ore cant deja nu mai pot,
dar in noaptea asta, durerea mia furat somnul, nebunesc. ajutatima, stiti cum gasesti medicii sambata si duminica, iar de luni incep munca, sunt educatoare
. multumesc
ma doare o ureche...ce pot sa iau ca sa imi treaca.
In Franta se folosesc in popor cuisoare pisate puse in carie. Anesteziaza ca la dentist.
Pentru carii:cuisoare (clous de girofle) pisate si introduse in carie, unii francezi pun chiar un cuisor intreg in carie, sau cel mai bine badijonari pe toata zona dentara in cauza cu câteva picaturi de apa cu cuisoare zdrobite(ca o esenta, nefiarta). Amorteste foarte bine si puteti dormi linistit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 15dureri oculare puternice
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 2Durere la ureche dupa 10 de la operatie
- 7Masea rupta, durere
- 0Dureri inexplicabile de dinti dupa vizita la dentist
- 10Durere de cap si ureche
- 0Durere masea
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 3Durere la dinti chiar si fara nerv
- 0probleme la ochi