Ajutati-ma va rog cu o problema legata de ochi - junghiuri, lacrimez des
Buna ziua! De cateva luni ma supara tare ochiul stang. Simt ca niste junghiuri, cateodata mai des, alte ori mai rar si lacrimez foarte mult. Am fost la 3 medici pana acum, am facut diverse investigații inclusiv CT ocular. A reiesit ca am hipertensiune oculara fara a fi afectat nervul optic dar medicii mi-au spus ca nu ar trebui sa am dureri de la asta si ca nu au idee de ce ma doare. Am folosit 2 saptamani Fortinol iar de alte 2 saptamani folosesc Monopost dar nu s-a schimbat nimic. Lacrimarea se opreste si junghiurile sunt mult mai rare numai cand port lentile de contact. Nu stiu ce sa mai fac, imi este foarte greu sa lucrez, sa dorm si sa fac orice.
4 comentarii
Incercati tamponari cu ceai de albastrele, singurul antiseptic ocular. Restul ceaiurilor sunt contraindicate pentru ochi.
ma scuzi, dar nu inteleg expresia junghiuri... ca niste taieturi, impunsaturi cu ace ? ca si atunci cand se sparge o vena ?
Da, un fel de intepaturi dar ca si cum ar fi un manunchi de ace si mi se contracta si pleoapa in acel moment. Le am si noaptea si ziua. Nu mi s-a spart niciodata o vena ca sa stiu cum se simte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ochi rosi, inflamati, care lacrimeaza. Fumul e de vina?
- 4Chalazion?
- 1Ochi rosii si lacrimare execesiva
- 0Bebelus de patru luni lacrimeaza
- 0Ochii care lacrimeaza excesiv
- 3lovitura in ochi scantei flex
- 0Transpiratie, dureri oase, dureri oculare
- 0probleme la ochi
- 1Durere ochi cand apas
- 1ochi durerosi
- 0Durere ochiul stâng.
- 0Durere continua de ochi
- 2Lăcrimare ochi
- 0Durere ochi
- 0Durere ochi la miscare
- 1Durere ochi
- 2Tulburări de vedere
- 1Ochi alb tulbure
Mai multe informații despre: Durerea oculara Lacrimarea excesiva durere oculara lacrimarea fara motiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: