Durere masea
Buna ziua, ma doare o masea plombata a 2a oara.Este o durere continua si pulsatila, ma gandesc ca este pulpita din cate am citit si trebuie scos nervul.Partea dubioasa este ca pe exteriorul plombei a aparut un punct negru, cum poate fi posibil asa ceva?
In caz ca sufar de regurgitare aortica grad 1/2 este viabila o anestezie locala?Ce riscuri pot aparea pentru ca nu mi-am vazut afectiunea la contraindicatii.Am 20 ani, am uitat sa mentionez.
Atasez mai jos o poza cu maseaua in cauza
http://imgur.com/rD62vvs
In caz ca sufar de regurgitare aortica grad 1/2 este viabila o anestezie locala?Ce riscuri pot aparea pentru ca nu mi-am vazut afectiunea la contraindicatii.Am 20 ani, am uitat sa mentionez.
Atasez mai jos o poza cu maseaua in cauza
http://imgur.com/rD62vvs
2 comentarii
Buna ziua,
Durerea pulsatila indica o pulpita purulenta care se rezolva prin scoaterea nervului.
Faceti o radiografie la dintele respectiv si mergeti la un medic endodont care sa va trateze dintele. Exista anestezice si pentru pacientii cu probleme cardiace.
Durerea pulsatila indica o pulpita purulenta care se rezolva prin scoaterea nervului.
Faceti o radiografie la dintele respectiv si mergeti la un medic endodont care sa va trateze dintele. Exista anestezice si pentru pacientii cu probleme cardiace.
Buna ziua,
este posibil sa apara un punct negru pe exteriorul unei plombe si asta poate fi o carie secundara.
Se poate face tratament si anestezie si cu acesta afectiune pe care o aveti.
este posibil sa apara un punct negru pe exteriorul unei plombe si asta poate fi o carie secundara.
Se poate face tratament si anestezie si cu acesta afectiune pe care o aveti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 110Durere de masea cu nerv scos
- 12durere insuportabila de gingie
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 4Urgent! durere de masea
- 4Plomba, durere de dinti
- 2Ma doare maseaua si urechea
- 1omorare de nerv
- 2durere de masea cu nerv scos
- 0Durere masesa
- 4Durere insuportabila
- 1Durere dinti insuportabila