Durere masea

18-05-2018
util1
Nu este medic/terapeut
util1
Buna ziua, ma doare o masea plombata a 2a oara.Este o durere continua si pulsatila, ma gandesc ca este pulpita din cate am citit si trebuie scos nervul.Partea dubioasa este ca pe exteriorul plombei a aparut un punct negru, cum poate fi posibil asa ceva?
In caz ca sufar de regurgitare aortica grad 1/2 este viabila o anestezie locala?Ce riscuri pot aparea pentru ca nu mi-am vazut afectiunea la contraindicatii.Am 20 ani, am uitat sa mentionez.
Atasez mai jos o poza cu maseaua in cauza
http://imgur.com/rD62vvs
2 comentarii
0
18-05-2018, ora 08:45
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Durerea pulsatila indica o pulpita purulenta care se rezolva prin scoaterea nervului.
Faceti o radiografie la dintele respectiv si mergeti la un medic endodont care sa va trateze dintele. Exista anestezice si pentru pacientii cu probleme cardiace.
0
30-05-2018, ora 13:24
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
este posibil sa apara un punct negru pe exteriorul unei plombe si asta poate fi o carie secundara.
Se poate face tratament si anestezie si cu acesta afectiune pe care o aveti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •