Durere masea

Buna ziua, ma doare o masea plombata a 2a oara.Este o durere continua si pulsatila, ma gandesc ca este pulpita din cate am citit si trebuie scos nervul.Partea dubioasa este ca pe exteriorul plombei a aparut un punct negru, cum poate fi posibil asa ceva?
In caz ca sufar de regurgitare aortica grad 1/2 este viabila o anestezie locala?Ce riscuri pot aparea pentru ca nu mi-am vazut afectiunea la contraindicatii.Am 20 ani, am uitat sa mentionez.
Atasez mai jos o poza cu maseaua in cauza
http://imgur.com/rD62vvs
In caz ca sufar de regurgitare aortica grad 1/2 este viabila o anestezie locala?Ce riscuri pot aparea pentru ca nu mi-am vazut afectiunea la contraindicatii.Am 20 ani, am uitat sa mentionez.
Atasez mai jos o poza cu maseaua in cauza
http://imgur.com/rD62vvs
2 comentarii

Buna ziua,
Durerea pulsatila indica o pulpita purulenta care se rezolva prin scoaterea nervului.
Faceti o radiografie la dintele respectiv si mergeti la un medic endodont care sa va trateze dintele. Exista anestezice si pentru pacientii cu probleme cardiace.
Durerea pulsatila indica o pulpita purulenta care se rezolva prin scoaterea nervului.
Faceti o radiografie la dintele respectiv si mergeti la un medic endodont care sa va trateze dintele. Exista anestezice si pentru pacientii cu probleme cardiace.

Buna ziua,
este posibil sa apara un punct negru pe exteriorul unei plombe si asta poate fi o carie secundara.
Se poate face tratament si anestezie si cu acesta afectiune pe care o aveti.
este posibil sa apara un punct negru pe exteriorul unei plombe si asta poate fi o carie secundara.
Se poate face tratament si anestezie si cu acesta afectiune pe care o aveti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 18afectiuni stomatologice
- 1durere dinti
- 0Durere de masea
- 0durere dinte dupa introducerea pastei de devitalizare
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 6Durere de dinte insuportabila ajutor!!
- 1durere dentara
- 0Durere masesa
- 0Dureri dentare
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 1durere care nu cedeaza
- 4Durere de masea
- 1Durere netratata
- 1Problema la Masea
- 2Durere de dinti la plombe interdentare
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 1Durere masea imbracata
- 3Dinti amortiti