durere masea dupa omorarea nervului
Buna seara, acum 2 luni am fost la medicul stomatolog pentru ca aveam o carie severa la premolaru 2 de sus dreapta, am avut gangrena asa ca domnul doctor mi-a facut tratament le canal un 3 sedinte am facut tratament cu augumentin dupa vreo luna am ajuns din nou la stomatolog deoarece inca aveam dureri pentru ca ramasesese o bucata din nervul mortificat dupa acea mia oburat canalele mi a pus plomba am facut o radiografi totu a iesit bine, dar de ieri ma luat o durere cu pulsatie sunt sarbatorile si nu am ce sa fac pana marti cand ma duc la stomatolog paba atunci daca ati ptea sa mi dati niste sfaturi sa mai calmez durerea.
Scuzati greselile de ortografie scriu disperat de pe telefon
Scuzati greselile de ortografie scriu disperat de pe telefon
3 comentarii
Buna seara! Puteti lua un antiinflamator ( ex ibuprofen, ketonal ) dupa ce mancati ( daca nu va stiti alergic ). Daca simtiti ca se umfla obrazul tineti comprese reci pe tegument si marti...rapid la stomatolog.
Am luat ibruprofen 400 mg nu prea ajuta nu sunt medic dar durerea pulsand ma gandesc ca ar fi vorba de o infectie si am inceput sa iau augumentin 2 pastie pe zi pana ajung la stomatolog sa mi-o dreneze daca e vorba de infectie.
Am fost astazi la stomatolog, mi-a deschis din nou canalele, mi-a curatat cu acele si mi a zis ca nu prea isi da seama ce as avea nu a iesit nimic de pe canale a zis ca, crede ca am o gangrena mai a "dracu" care trece mai greu impresia mea e ca isi bate joc de mine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dinte fara nerv...dar cu probleme
- 14Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)
- 3Nerv mort si scoaterea ulterioara a acestuia
- 4trebuie scor nervul ?
- 9varf de ac ramas in masea
- 0Dureri continue la masea
- 0nerv scos-durere permanenta
- 2scoatere nerv sau doar plomba
- 0Durere molar dupa scoatere nerv
- 2Ati recomanda scoaterea nervilor sau nu (radiografie)
- 7Probleme masea pe care o 'tratez' de aproape un an de zile
- 6Durere dupa extragere nerv
- 9dureri dantura
- 2Durere masea
- 3Durere de masea
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 3Dinti amortiti
Mai multe informații despre: durerea de dinti nervul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: