durere masea dupa omorarea nervului

Buna seara, acum 2 luni am fost la medicul stomatolog pentru ca aveam o carie severa la premolaru 2 de sus dreapta, am avut gangrena asa ca domnul doctor mi-a facut tratament le canal un 3 sedinte am facut tratament cu augumentin dupa vreo luna am ajuns din nou la stomatolog deoarece inca aveam dureri pentru ca ramasesese o bucata din nervul mortificat dupa acea mia oburat canalele mi a pus plomba am facut o radiografi totu a iesit bine, dar de ieri ma luat o durere cu pulsatie sunt sarbatorile si nu am ce sa fac pana marti cand ma duc la stomatolog paba atunci daca ati ptea sa mi dati niste sfaturi sa mai calmez durerea.
Scuzati greselile de ortografie scriu disperat de pe telefon
Scuzati greselile de ortografie scriu disperat de pe telefon
3 comentarii

Buna seara! Puteti lua un antiinflamator ( ex ibuprofen, ketonal ) dupa ce mancati ( daca nu va stiti alergic ). Daca simtiti ca se umfla obrazul tineti comprese reci pe tegument si marti...rapid la stomatolog.

Am luat ibruprofen 400 mg nu prea ajuta nu sunt medic dar durerea pulsand ma gandesc ca ar fi vorba de o infectie si am inceput sa iau augumentin 2 pastie pe zi pana ajung la stomatolog sa mi-o dreneze daca e vorba de infectie.

Am fost astazi la stomatolog, mi-a deschis din nou canalele, mi-a curatat cu acele si mi a zis ca nu prea isi da seama ce as avea nu a iesit nimic de pe canale a zis ca, crede ca am o gangrena mai a "dracu" care trece mai greu impresia mea e ca isi bate joc de mine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 5durere continua la umar + durere de masea
- 3Probleme de la masele.
- 4Durere canin cu nerv scos
- 6Anestezie dentara care m-a durut foarte tare
- 1Durere de dinte dupa 6 zile de la scoaterea nervului
- 3Durere la dinti chiar si fara nerv
- 2dinte cu nerv scos - durere
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 0Durere de masea
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 1Pulsație puternica la baza dintelui
- 0Durere acuta de masea
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 2Molar inflamat
- 2Ajutooorrr durere de dinți
- 3Nerv dentar
Mai multe informații despre: durerea de dinti nervul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: