Durere netratata
Buna ziua !
Postez pe acest forum deoarece am o oarecare frica si as vrea sa stiu daca e reala sau nu.
Acum doua saptamani a inceput sa ma doara un molar din partea dreapta.Durerea era de scurta durata (maxim 10min) dar foarte intensa.Ea aparea doar la un stimul :ceva rece, cald sau mancare(covrigi, cipsuri etc).
La 2, 3 zile a inceput sa ma doara noaptea, spre dimineata, trezindu-ma din somn.Durere intensa trecand doar cu nurofen, aulin etc.Toata povestea a durat cam 3, 4 nopti, de precizat faptul ca ziua nu aveam nici un "stres".
Problema este urmatoarea:La cateva zile dupa am observat ca am o oarecare jena sub ochiul drept, intres nas si pomet la apasare, de parca as atinge acel nerv.As vrea sa stiu daca sunt sanse ca infectia sa fi degenerat, in absenta durerii, si sa fi urcat.
22 ani, fara boli cronice, am avut plombate doua masele.
Multumesc anticipat, astept raspuns !
Postez pe acest forum deoarece am o oarecare frica si as vrea sa stiu daca e reala sau nu.
Acum doua saptamani a inceput sa ma doara un molar din partea dreapta.Durerea era de scurta durata (maxim 10min) dar foarte intensa.Ea aparea doar la un stimul :ceva rece, cald sau mancare(covrigi, cipsuri etc).
La 2, 3 zile a inceput sa ma doara noaptea, spre dimineata, trezindu-ma din somn.Durere intensa trecand doar cu nurofen, aulin etc.Toata povestea a durat cam 3, 4 nopti, de precizat faptul ca ziua nu aveam nici un "stres".
Problema este urmatoarea:La cateva zile dupa am observat ca am o oarecare jena sub ochiul drept, intres nas si pomet la apasare, de parca as atinge acel nerv.As vrea sa stiu daca sunt sanse ca infectia sa fi degenerat, in absenta durerii, si sa fi urcat.
22 ani, fara boli cronice, am avut plombate doua masele.
Multumesc anticipat, astept raspuns !
1 comentarii
Buna ziua,
Va recomand sa mergeti la un medic stomatolog pentru efectuarea unui tratament de specialitate.
Nervul acestui molar a fost afectat si infectia a depasit apexul ( radacina ) dintelui si a ajuns in os.
Va recomand sa mergeti la un medic stomatolog pentru efectuarea unui tratament de specialitate.
Nervul acestui molar a fost afectat si infectia a depasit apexul ( radacina ) dintelui si a ajuns in os.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri mereu sau doar de moment?
- 25infectie dentara generalizata
- 3infectie dupa protezarea unei coronite?
- 9infectie la masea
- 3masea umflata
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 2Masea cu infectie extrasa
- 0durere dinte dupa introducerea pastei de devitalizare
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 0DENTAR - Durere de incisivi
- 0Durere masesa
- 2Durere de măsea
- 0infectie masea
- 2Durere de dinţi după implant
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 2durere dinti cu lucrare
- 9dureri dantura
- 8ajutati-ma
- 1Pulsație puternica la baza dintelui
- 1Infectie la radacina molarului?
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti infectia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: