Durere ureche nas infundat
Buna ziua, pt un copil de 3 ani jumate, a terminat de 2 săptămâni tratament cu zinat 7 zile, otis, Nurofen, spray nas pt mucozități și durere de ureche.acum zice că îl doare iar urechea seara la somn. Am fost la ORL n a putut să vadă nimic din cauza cerii, ne zis apa oxigenata, dar mi e frica nu i am pus niciodată.pot sa i pun acustivum? Ne a mai dat maxitrol, 5 pic de 3 ori pe zi pt nas înfundat, nu poate să respire la somn.vad că este pt ochi. Acum 2 luni ne a recomandat un orl nasonex pt polipii măriți. Nici nu știu ce să fac...un sfat va rog. Starea lui e buna, n are febră, doar la somn zice că îl doare urechea și nas înfundat.
1 comentarii
1. Mult mai repede și mai eficient desfunda apa oxigenata. După în minut. Uscat cu șervețel de hartie
2. Cat despre gat iritat. Nas infundat și urechile care suferă de la asta. Sa scris mukt pe forum despre Alimentația incorecta seara care produce reflux și acidul gastric irita Faringele pana sus. Ați citut????
2. Cat despre gat iritat. Nas infundat și urechile care suferă de la asta. Sa scris mukt pe forum despre Alimentația incorecta seara care produce reflux și acidul gastric irita Faringele pana sus. Ați citut????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 7senzatie nervanta: nas infundat
- 4nara infundata
- 3nas infundat de abia vorbesc, respir
- 3Nas uscat, ochi uscati, gura uscata
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 1nas infundat ajutor
- 4De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat
- 4ureche infundata si durere
- 5Nas infundat tot timpul
- 1Nas infundat