durere spre pleoape, e grav?
Daca m-am scarpinat la ochi mai demult, si simt la un ochi cateodata o durere spre pleoape e grav?oare m-am scarpinat cu mainile murdare?sau sa fie din cauza apei de la robinet ca are clor, ma spal cam des cu apa aceea de la robinet, iar seara dorm de la 2, sa fie si de la nesomn?vad bine si celalalt n-are nimic..sau nu e nimic si asa simt eu?e si putin rosu
8 comentarii
Buna ziua,
Puneti 1-2 zile lacrimi artificiale (nu Visine!), daca nu trece, mergeti la un oftalmolog, poate fi chiar un corp strain in pleoapa de sus.
Sanatate!
Puneti 1-2 zile lacrimi artificiale (nu Visine!), daca nu trece, mergeti la un oftalmolog, poate fi chiar un corp strain in pleoapa de sus.
Sanatate!
Vad ca nu e mereu, de exemplu acum nu e..sau sa fie hemoragii d alea si sa nu le vad sub pleoapa..am citit ca si apa cu clor si dormitu insuficient poate da disconfort..cam am folosit apa de la robinet cu clor pentru ca dupa ce ma scarpinam ziceam sa curat daca e ceva!
Eu sper sa treaca de la sine..sau sa fie doar o senzatie..
Tocmai de aceea v-am recomandat lacrimi artificiale.
M-am mai scarpinat involuntar.Daca ma scarpin se amelioreaza?sau nu e asa bine?
Si a revenit singur.dar aseara iar m am scarpinat, apoi l am udat cu apa sa nu iau microbi..si cand l am sters s-a auzit un fel de pocnitura, trosnitura, ca si cand era incarcat cu apa si aluneca..se reface?vad ca dupa scarpinatu asta doare, dar la un moment dat nu mai doare..
In lipsa unui consult, nu pot sa va raspund la aceste intrebari. Mergeti la un oftalmolog!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)
- 3tensiune oculara
- 5Durere ochi permanente + lacrimare puternica
- 0dureri oculare
- 3lovitura in ochi scantei flex
- 0Transpiratie, dureri oase, dureri oculare
- 1Durere oculara
- 1Durere ochi cand apas
- 2Durere acuta, lacrimi, nu pot inchide ochii
- 1Dureri puternice de ochi
- 1ochi durerosi
- 0Dureri in spatele ochilor
- 0Durere de ochi la trezire